söndag 29 september 2013

Nailart Sunday - Stjärntecken/Zodiac Sign

Vaknade redan vid klockan sex idag på morgonen. Inte riktigt planerat faktiskt, dessutom med huvudvärk. Nåja, tror ändå jag ska ta mig i kragen och åka och köpa vinterjacka idag.

Men, först så ska jag visa er vad jag hittat på till denna veckans Nailart Sunday. Angelica som har bloggen Lelack och även är den som bestämmer temat på Nailart Sunday gav oss stjärntecken som tema denna veckan.

Jag kan förresten redan nu slå ett litet slag för söndagen v.42 då vi avslutar vår United In Pink vecka med en rosa Nailart Sunday.

Tillbaka till ämnet! Jag är född 11/7 och är kräfta. Min första idé var att göra tecknet för just kräftan, men sen kom jag på en helt annan idé. En manikyr som jag även gjorde för några veckor sedan när vi skulle på kräftskiva och som jag kopierat rakt av från Annefia på bloggen Fialand. Har ni inte varit och kollat in den bloggen så tycker jag ni ska göra det nu.

Ja, som ni kanske förstår så är det alltså väldigt enkla små kräftnaglar som jag då gjort med hjälp av Zoya Rehka, dottingtools, Zoya Purity och Raven. Nöjd med tolkningen? Jajamen :)


Woke up already at six o'clock this morning. Not really what I had planed and with a headache. Oh well, still think I'll take me by the collar and go and buy winter jacket today.

But first I'll show you what I did for this week's Nailart Sunday. Angelica who has the blog Lelack and also is the one who decides the theme of Nailart Sunday gave us the signs of the zodiac as the theme this week.

And as you might already know week 42 will be a pink theme week United In Pink and that will have it's final on a Sunday so my guess is that it will be a pink theme for Nailart Sunday that week :)

Back to the topic! I was born the 11th of July and my Zodiac sign is cancer. My first idea was to make the character for my Zodiac, but then I came to a completely different idea. A manicure that I also did a few weeks ago when we were on crayfish party (in Sweden we have those in August) which I copied straight from Annefia at the blog Fialand. Have you not been and checked out that blog, I think you should do it now.

Yes, as you might imagine, it's a very simple crayfish nailart that I done using Zoya Rehka, dottingtools, Zoya Purity and Raven. Happy with the interpretation? Oh yes!

23 kommentarer :

 1. Jag gillar kräftnaglarna och jag är också kräfta!

  SvaraRadera
 2. Hahaha, they are cool, take care no one eats them...
  I hope your headache goes away soon....

  SvaraRadera
 3. Åh va gulligt! Den ska jag nog kopiera när jag ska på kräftskiva :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lätta att göra och en kul manikyr så det tycker jag absolut du ska göra.

   Radera
 4. Enkelt men ändå väldigt snyggt! :D Enda dåliga är att jag blev väldigt sugen på kräftor nu..haha :D

  SvaraRadera
 5. I' a Cancer too! Do you know that the real character of our Zodiacal sign IS the crayfish and not the crab? I think your nail art is very cute.♥
  There's an award for you on my blog. http://therealbeautycase.blogspot.it/2013/09/premi-liebster-award-again.html
  Have a nice sunday

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thanks for the award! I will try to respond to it as fast as I can :)

   Radera
 6. Åh så kul att se! Det är alltid roligt när nån blir inspirerad av det man gör och det var ju dessutom en helt perfekt nailart på dagens tema.Fast det är ju fuskigt att dina ögonprickar blev snyggare än mina. LOL

  SvaraRadera
  Svar
  1. Öh, jag har suttit och irriterat mig över att dina ögonprickar blev mycket mindre och bättre än mina ;)

   Radera
 7. Kul med riktigt röda naglar denna temasöndag, de flesta av oss andra går ju i mörkare toner. Söta även om jag tycker kräftor är otäcka djur;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också dom är rätt läskiga faktiskt.

   Radera
 8. Söta! Roligt att få reda på vilka stjärntecken folk har :) Jag är inte så intresserad av astrologi men visst stämmer ju en del vad de säger om kräftan på mig iaf

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har väldigt dålig koll på vad man ska ha för egenskaper när man är kräfta, men jag tror minsann jag ska ta och kolla upp det nu.

   Radera
 9. Minns när du visade dessa första gången! De är lika söta nu med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, tycker nog dom blev bättre den här gången faktiskt.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!