tisdag 24 september 2013

Zoya Rehka

Förra veckan så visade jag helt underbara Zoya Blair och idag så tänker jag visa er ännu ett klassiskt rött Zoya lack. 

Zoya Rehka har jag visat innan och jag kommer ihåg att jag vid första tillfället inte alls var nöjd med lackets egenskaper. Jag tror att det kan ha att göra med att jag var sjuk då och troligen inte alls hade tålamod till att lacka med någonting egentligen. 

Visst är det lite rinnigt, men ändå inte alls så galet jobbigt som jag tyckte då. Däremot så är det lite jellykänsla över det. Jag har tre lager och visst kunde jag kostat på mig ett lager till kanske, men det funkar så här också.

Färgen är som jag skrev tidigare en riktigt klassisk röd. En sån där man ser på gamla filmafficher och som jag tycker är vansinnigt snygg. På bilder har jag tre lager av Rehka och jag är rätt säker på att det är ett lager Seche också. 

Last week I showed the absolutely gorgeous Zoya Blair and today I will show you another classic red Zoya lacquer.

I have shown Zoya Rehka before, and I remember that I am on the first occasion was not at all happy with the polish. I think it may had something to do with that I was sick then and probably not had the patience to paint with anything really.

Sure it's a bit thin though, but still not nearly as crazy to paint with as I thought then. However, it's a little jelly feeling about it. I have three layers and I could indeed have had another, but it works like this too.

The color is as I wrote earlier a really classic red. One of those you see on old filmposters and I think this is insanely hot. In the pictures I have three layers of Rehka and I'm pretty sure there is a layer of Seche too.

10 kommentarer :

 1. Vackert! Gillar den här typen av röda :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag också, kan absolut inte få för många av den här typen av lack.

   Radera
 2. Beautiful! You've reminded me how much I adore this red and that I neeeeed to wear it again soon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. A perfect red that can be worn anytime and on any occasion.

   Radera
 3. Härlig röd, jag gillar att det ser så saftigt ut. :-)

  SvaraRadera
 4. Ja ,det var verkligen en härlig jelly. Lite som hemmagjord jordgubbssaft! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men precis! Och jordgubbssaft det är fina grejer det.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!