torsdag 5 september 2013

5 Polishes 14 Manicures - Zoya Josie

Idag blir det ingen nailart, men väl ett underbart vackert lack som man egentligen inte alls behöver göra någon nailart på för att det ska liksom klara sig på egen hand.

Lacket är Zoya Josie och kom ut i våras i en kollektion som heter Stunning. En lite dammig grön nyans. Och jag tänker redan nu säga att ja, jag vet mina nagelband ser förfärliga ut på bilderna!

Jag älskar Zoya och det här är inget undantag. Det fanns en anledning till att jag valde ut just det här lacket till ett av de fem. Zoya sviker sällan formula mässigt och jag är mycket bra kompis med deras pensel. Även det här var trevligt att lacka med. Jag har visserligen tre lager på bilderna, men inget topplack så ni ser att det blir glansigt och jämt utan det. Torktiden är bra så tre lager är absolut inget som bekymrar mig.

Sen tycker jag att grönt är snyggt på nagellack och tänkte att det nog var lätt att mixa med dom andra lacken. Om jag hade rätt i den frågan återstår att se.

Och om ni vill kika på vad mina resekamrater visar så följer ni länkarna här:
Fru Vesa
Today there will be no nailart, but I have a wonderfully beautiful polish for you that you don't really need to do any nailart on for it to look fantastic on it's own.

The polish is Zoya Josie and came out with the spring collection Stunning. A little dusty green shade. And I will say right now that yes, I know my cuticles look horrible in the pictures!

I love Zoya, and this is no exception. There was a reason why I chose this particular polish to be one of the five. Zoyas formula rarely betrays me and I am a very good friend with their brush. This was no exeption.  True, I have three layers on in the pictures, but no top coat so you can see that it becomes glossy and evenly without it. The drying time is good so three coats is absolutely nothing that concerns me.

Then I happen to think that green is an awesome color on nailpolishes and thought that it was probably easy to mix with the other colors I picked out. Well, we will soon find out if I was right about that!

And if you want to see what my blogfriends who has joined me in this theme are showing today you can follow the links below.

Fru Vesa


14 kommentarer :

 1. Zoya är kanon.
  Dina nagelband är fina i jämförelse med mina, borde inte lägga ut bilder på mina händer :)
  Trodde bloggandet skulle få mej att sluta knapra på mina nagelband, men icke. Inte blir det bättre i trädgårdslandet heller;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Knaprande och trädgådsland är väl kanske inte världsbäst för nagelband ;)

   Radera
 2. Mina nagelband är hemska jämfört med dina... De lider just nu av en hemsk torrhet, hur mycket jag än smörjer in dem :/ Jättefint lack iaf, jag måste skaffa fler Zoya!

  SvaraRadera
 3. Verkligen fint. Bra val med de andra tror jag också.

  SvaraRadera
 4. That's a nice green. I can see that used in many kinds of nail art :)

  SvaraRadera
 5. Jag förstår inte vad du menar, faktiskt. Dina nagelband ser väl jättefina ut? Mina är mycket torrare och skruttigare (vilket i o f s inte hindrar mig från att lägga ut bilder på dem på nätet). Fint lack också - det blir sällan fel med grönt på naglarna! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, jag är väl förmodligen lite väl självkritisk med mina bilder.

   Radera
 6. Svar
  1. En liten klassiker tror jag att det kan bli av det här.

   Radera
 7. WHAT? Jag ser INGA förfärliga nagelband!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!