torsdag 26 september 2013

Depend Chameleon 2087

Idag blir det bildspam deluxe! Det här är det första av Depends Chameleon  lack som jag testar. Vad jag vet så har dom inga namn, men det kan jag ha fel i, utan bara nummer och det här heter 2087.

Jag tycker väldigt mycket om Depend som märke och även om flaskorna är lite små och ostadiga så har dom en suverän borste och kvalitén är oftast mycket bra. Så även den här gången. Eller den här gången är lacket helt enkelt perfekt!

2087 gör verkligen rättvisa åt att vara en kameleont. Det finns väldigt mycket färgskiftningar i det och jag måste säga att det här gillade jag alldeles väldigt mycket. Lacket skiftar både mellan, guld, grön, lila, rosa och lite blått då och då också. Det är sällan som man stöter på ett lack som är så mycket multikromt och jag ser extremt mycket fram emot att testa den andra lilla flaskan jag har ur den här serien.

Formulan var bra, men lite skir. Tre lager och ett lager med Seche har jag på.Today there will be image spam deluxe! This is the first of Depends Chameleon polishes that I test. To my knowledge, they have no names, but I can be wrong, only numbers and this is called 2087.

I really like Depend as a brand and even if the bottles are a bit small and unsteady they still have a great brush and the quality is usually very good. So even this time. Or this time, the lacquer is simply perfect!

2087 really does justice to be a chameleon. There are a lot of color changes in it and I must say this, I liked quite a lot. The polish varies both between, gold, green, purple, pink and blue every now and then too. It's rare that you come across a polish that is so much multichrome and I'm looking extremely forward to testing the second small bottle I have from this serie.

The formula was good, but a little sheer. I have three layers and a layer with Seche in the pictures.

25 kommentarer :

 1. Det var riktigt fint, härliga färgskiftningar i det. :-)

  SvaraRadera
 2. It look interesting Helena! And you pull this colour out so weel. I can't wear colours like this because they look ugly next to my skin :)

  SvaraRadera
 3. Bildspam deluxe er bra - mycket interessant lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är det nödvändigt för att verkligen visa hur lacket ser ut. Som i det här fallet :)

   Radera
 4. Wow, du har verkligen fångat effekten bra! Ser underbart ut!

  SvaraRadera
 5. Mycket fint, vill jag genast ha.

  SvaraRadera
 6. Jag har skaffat mig fyra av de här men inte detta. Gaaah. Nu måste jag nog köpa på mig fler. Kanske testar ett i helgen. Börjar ju bli så nyfiken. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är också sugen på att köpa fler av dom här, men nej köpstoppet gäller.

   Radera
 7. Jättefint verkligen! Synd att den är så skir, känns som att flaskan skulle ta slut på mina stora naglar. Annars skulle jag nog köpt.

  SvaraRadera
 8. Oh wow what a gorgeous colour changer! Fantastic.

  SvaraRadera
 9. Riktigt härligt. Kul med denna kollektion.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Extra kul när våra svenska märken släpper sånt här.

   Radera
 10. Coolt lack, det ser nästan ut att skifta finish också, mellan skimmer och nästan glitter! Depend upphör aldrig att förvåna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, Depend går från klarhet till klarhet. Hur kul som helst.

   Radera
 11. Men vad olika det kan vara. Jag har precis lackat med den här också och min första tanke var "Men varför köpte jag det här?". Haha. Får se om jag ändrar uppfattning i dagsljus imorrn.

  SvaraRadera
 12. Det ser onekligen snyggt ut på dina bilder! Alla Chameleon har faktiskt namn! Detta heter "Shimmering Copper".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur det, för att man kan bara inte släppa sådana här lack utan namn på!

   Radera
 13. Åh, det är "ansjovislacket"! Så kul att få se lite mer av det. (Jag kan inte hjälpa det men det FÅR mig att tänka på ansjovis. LOL) Visst är väl lacken i den här kollekionen alldeles otroligt multikroma och imponerande?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nu kommer jag absolut att tänka på ansjovis varje gång jag ser flaskan och faktum är att du är ju inne på helt rätt spår. Det är lite samma färg och skiftningar på det :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!