fredag 6 september 2013

5 Polishes 14 Manicures - Color Club Beyond

Då var det fredag och manikyr nummer fem av mina 14. Fredag innebär ju också Skimmerskuggans holofredag så självklart passar jag på att visa det enda hololacket av de 5 jag valde ut nämligen Color Club Beyond.

Givetvis fanns det en anledning till att det blev det här mörka lacket, för jag ville ha något grått eller svart med. Dels så är Color Club ett märke som man kan få tag på i Sverige. I vissa riktigt bra ICA Maxi eller Kvantum hittar man ibland märket. Det dyker upp hela tiden på Tradera och även i vissa andra butiker. Sen kan man givetvis hitta det på utländska siter till riktigt vettiga priser.

Men det var inte bara därför som jag valde det här. Dels så är det svart/grått och har fantastiskt bra egenskaper för att vara ett holo. Inga tendenser till holosjuka (alltså att färgen dras med av penseln) täcker kanonbra på två lager och torkar fort. Detta betyder ju då givetvis att det är som klippt och skuret för nailart.

Sen finns det ju andra egenskaper med det som inte heller är så dumma. Som till exempel att det är suveränt snyggt och att regnbågarna som bildas när det i lite ljus är helt otroliga. Alltså två lager och lite Seche är vad som syns på bilderna.

En sak till förresten. Color Club har en förbaskat bra pensel.

Nu är det bara ett av "baslacken" kvar att visa och det kommer imorgon tänkte jag. Och som vanligt får ni ju inte glömma att titta in hos Fru Vesa.So it's Friday and manicure number five of my 14. Friday also means that it's Skimmerskuggans holofriday ​​so obviously I take the opportunity to show you the only holo of the five. Namely Color Club Beyond.

Of course there was a reason that I choosed this dark polish, because I wanted one of the five to be something gray or black. One of the reason that I choosed a polish from Color Club is that it's a brand that you can find in Sweden. Sometimes in really good supermarkets. It pops up all the time on eBay and also in some other stores. Then you can of course find it on foreign sites at really reasonable prices.

But it was not the only reason why I chose this. First, it is black / gray and has fantastic qualities to be a holo. No holosickness here, cover perfectly on two coats and dries quickly. This means that it fit perfect for nailart. 

Then there are other features with it that is kind of nice. The fact that it's a really beautiful polish and that the rainbows formed when in direct light is incredible. Two layers and one with Seche is what you see in the pictures.

One more thing by the way. Color Club has a damn good brush.

Now it's just one of the "base polishes" left to show and you will see that tomorrow. And don't forgett to stop by my frind Anna at Fru Vesa to see what she has done.

25 kommentarer :

 1. Jättesnyggt! Jag personligen tycker mörka holo är mycket snyggare än ljusa. Visste dock inte att man kunde hitta dom på Maxi så nu blir det att hålla ögonen öppna varje gång jag hittar en Maxi att besöka =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig. Mörka och röda slår ofta dom andra. Är inte så mycket för bleka holos även om Color Club faktiskt har en del som är väldigt fina.

   Radera
 2. Hela kollektionen är toppen men vet i katten om inte Beyond är pärlan av de allihop. Tillsammans med Eternal Beauty, Harp on it, Miss Bliss och flera;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beyond är en liten diamant i samling. Fast hela den här kollektionen är som du säger helt toppen. En av dom bästa som kom ut i år måste jag nog säga.

   Radera
 3. Idag vlir det väldigt lika.. Har dock inte bestämt om jag ska visa lacket ensamt eller på annat vis.. Det spörs! Svarta holon är iaf otroligt läckra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svarta holon är grymma, men det du visar är snäppet bättre än det här måste jag säga.

   Radera
 4. Wow, dina bilder visar verkligen Beyond från sin rätta sida! *älsk*

  SvaraRadera
 5. Wow, vilken härlig effekt! Äger inte många holos, men jag blir mer och mer sugen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en del och det här är ett av dom som jag verkligen gillar och då är det ändå ett av dom billigare och mest lättillgängliga.

   Radera
 6. Kan inte fatta att jag inte köpt någon av dessa ännu. Måste bli ändring på det! Fantastiskt vackert.

  SvaraRadera
 7. Oj vad många gångr jag kollat på detta lack! Du bekräftar att det bör införlivas i samlingen prompt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här är helt klart värt att ha i sin samling:)

   Radera
 8. Fantastiskt fint! Jag skulle gärna vilja ha ett eget ex, men det är ofta slutsålt har jag märkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog så, fast på ebay brukar man kunna hitta det till bra pris.

   Radera
 9. Color Club är riktigt bra. Och det här är underbart snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar att det är så lättmålat och ett vettigt pris på det.

   Radera
 10. Väldigt vackert! Har själv ett CC holo på lur, kanske tills nästa fredag? :)

  SvaraRadera
 11. Underbart helt enkelt! Bra val!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Kände mig rätt nöjd med mina val må jag säga.

   Radera
 12. En av mina favoriter bland halo hues, fast det är eg svårt att välja ;)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!