lördag 21 september 2013

Ert val / Readers Choice! - A-England Sleeping Palace

Härligt med helg igen! Vi ska åka och välja tvättställsblandare. Låter väl glamoröst va? Sen ska jag och min finaste granne iväg på ett Partylite möte. Låter kanske lite roligare. Härligt väder verkar det blir i alla fall.

Det är några veckor sedan jag hade ett Ert val inlägg senast eftersom jag kört tema veckor. Den gången så var det i alla fall Sleeping Palace från A-England som vann, fast Drink of Despair var inte många röster bakom.

Sleeping Palace är ett mörkt lila-grått lack. Lite aubergine skulle jag nog vilja säga. Sen är det också holoeffekt i lacket. Som många andra A-England lack så är den inte superframträdande, men å så vacker ändå!

Ni vet ju redan sen innan att jag tycker väldigt mycket om formulan på A-England lacken och det här är precis lika bra som dom andra. Två lätta lager som torkar fort. Det här är absolut ett av mina favoritmärken. Att det är lite tjockare formula gör ju också att lacken oftast är bra till både stamping och göra gradients med. På bilderna har jag inget topplack på.

Jag tycker återigen att ni valt ett suveränt vackert lack åt mig. Återstår att se vad ni röstar fram till nästa vecka.

Feels great that it's Saturday again! We'll go and select basin mixer. Sounds glamorous huh? Then me and my sweet neighbor will set off to a PartyLite meeting. That might sound a bit more fun. The weather seems to be very nice anyway.

It's a few weeks ago that I had a Readers choice posts, because of the theme weeks I had. Last time you had the chance to vote it was Sleeping Palace from A-England who won, though Drink of Despair was not many votes behind.

Sleeping Palace is a dark purple-gray paint. A little eggplant, I would probably say. Then it also has a holoeffect. Like many other A-England polishes it's not super prominent, but oh so beautiful anyway!

You already know from before that I really like the formula of A-Englands polishes and this is just as good as the others. Two layer that dries quickly and was really easy to apply. This is absolutely one of my favorite brands. The fact that the formula is a bit thicker also means that the polishes is mostly good for both stamping and do gradients with. No topcoat on the pictures.

I think again that you have chosen a superb beautiful polish for me. I look forward to see what you will choose for me this time.

18 kommentarer :

 1. Det där är sannerligen vackert. Jag är glad att jag har beställt det här. Längtar tills nästa Nailmail-leverans. :)

  SvaraRadera
 2. Väldigt fint lack! Jag har två a-englands liggande men jag har inte provat dem ännu.. ser alltid så fint ut på andras naglar men jämt när jag lyfter på mina flaskor ser de "tråkiga" ut, är rädd att jag ska bli besviken.. :O
  Har även röstat. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig om att dom ser lite tradiga ut i flaskorna, men testa dom. Jag tror du kommer gilla märket.

   Radera
 3. Älskar A England, har själv Rose Bower på naglarna idag. :-) Säger som Pamsan: längtar till Nailmail leveransen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar hela den här kollektionen måste jag säga.

   Radera
 4. It is such a gorgeous polish - lovely swatches as always :)

  SvaraRadera
 5. Superfint!! Tyvärr inte ett av de jag bestälde från nailmail men jag kommer nog vara nöjd ändå ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du blir säkert nöjd och jag är rätt säker på att det här kommer finns kvar i sortimentet länge.

   Radera
 6. Fantastiskt snyggt och väldigt passande till hösten!

  SvaraRadera
 7. I just wore this the other day!!! It's stunning!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!