måndag 2 september 2013

5 polishes 14 manicures - China Glaze Snap My Dragon

Först ut av mina fem lack är China Glaze Snap My Dragon som kom ut med vårens Avant Garden kollektion. Jag hade sett en massa fina swatcher på den här och tänkte att den måste jag ha. 

När jag får flaskan är det första jag tänker att oj, den här är för rosatonad för mig! Det var också mina första känslor när jag målade med lacket, men faktum är att det är ett väldigt trevligt och fint lack. Visst är det mer rosa än rött, men det är ett väldigt vackert skimmer i det som jag gillar. Jag kanske inte kommer att välja att bära det här so ofta på egen hand, men en av anledningarna till att det här lacket fick vara med i mitt tema (förutom att det var otestat!) var att jag kände att det är ett utmärkt lack att använda till nailart. Alltså passar det in bra här.

Dels så är det en bra formula på det. Täcker på två lager vilket då också gör att det går att använda för att få täckande mönster över andra lack. Torktiden var också bra på det och det är ju aldrig fel. Så två lager och inget topplack på bilderna.

Glöm inte att kika in hos mitt resesällskap Fru Vesa också. Har det inte kommit upp något inlägg än så kommer det snart.The first of my five polishes is China Glaze Snap My Dragon that came out with this spring's Avant Garden collection. I had seen a lot of nice swatches of this and thought that I needed it.

When I got the bottle the first thing I thought was that this is far to pink in the tone for me! It was also my first feelings when I painted with the polish, but the fact is that it is a very pleasant and nice polish. Certainly it is more pink than red, but there are a very beautiful shimmer in it that I like. Maybe I wont choose to wear this so often on it's own, but one of the reasons that this polish got to be in my theme (except that it was untested!) was that I felt that it is an excellent polish to use for nailart. So it fits well here.

First, it is a good formula on it. Covers in two layers which then also makes it possible to use to get coverage patterns over other polishes. The drying time was also good at it and that is never wrong. So I have two coats and no top coat in the pictures.

Don't forget to visit my travel companion Fru Vesa as well.

16 kommentarer :

 1. I think the pink shimmer makes it absolutely gorgeous. I really like it! :)

  SvaraRadera
 2. Ser väldigt fint ut! Låter som bra egenskaper också. Ska bli himla kul att se vad du hittar på nu!

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig färg! Jag gillar den!

  SvaraRadera
 4. Kul idé med 5 lack och 14 manikyrer! hade jag sett detta några dagar innan så hade jag garanterat hakat på! :)

  SvaraRadera
 5. Wow, så vackert! Absolut ett lack jag skulle kunna tänka mig.

  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Kul, då var det en bra första manikyr i alla fall ;)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!