söndag 1 september 2013

Nailart Sunday - Kretskort (curcuit board)

Var får du allt ifrån Angelica? Denna veckans tema för Nailart Sunday är alltså kretskort. Jaha, tänkte jag, men kom ganska snart på att det här behövde ju inte vara svårt alls. Att det sen inte är så rasandes vackert är väl en helt annan typ utan fråga. Jag hade i alla fall kul när jag gjorde dom här naglarna.

Första grejen var att försöka hitta något kretskort grönt baslack, för i min värld så är de flesta kretskorten i alla fall gröna i botten. Valet föll på China Glaze Starboard som är ett mycket trevligt grönt lack. Ovanpå detta har jag målat vita streck lite hit och dit med vit akrylfärg, sen har jag ju då också konstaterat att på de flesta kretskort så löder man dit komponenterna så därför tog jag en av mina nailartfärger. Ni vet en sån där flaska med väldigt smal pensel i och ploppade dit lite silvriga lödstället.

Som sagt det är väl inte så vackert, men kul i alla fall!
Where do you get all your crazy ideas from Angelica? This week's theme for Nailart Sunday, is curcuit board. Well, I thought this would be tricky, but came quite soon up to an idea that wouldn't have to be difficult at all. It might not get that incredible beautiful but that is a completely different type of question. I had fun doing this and that counts as a great thing for me.

First thing was to try to find some circuit boards green base coat, for in my world, most circuit boards ar at the bottom. I found China Glaze Starboard to be the best candidate for this, which is a very nice green polish. On top of that I have painted white lines a bit here and there with white acrylic paint, then I have also found that on most circuit boards you solder the components to get them stay in place so therefore I took one of my nailartcolors. You know one of those bottle with very thin brush and popped in some silver dots to look like solder on different spots.

Might not be very beautiful, but I like it anyway!

12 kommentarer :

 1. Coolt! Väldigt snyggt med grönt, vitt och silver tillsammans tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det blev coolt. Älskar Angelicas ideér, väldigt kreativt! :)

  SvaraRadera
 3. Ja, denna vecka var klurig ;) Tyckte att din nail art visst var fin, blir en kul grafisk effekt av de slumpmässiga strecken. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kanske kan få ut något konstigt meddelande av det om man är bra på att läsa koder :)

   Radera
 4. Härligt! Så kul med sådana här lite grafiska nailarts. :)

  SvaraRadera
 5. Var jag får allt ifrån? Inte en aning, hänger inte alltid med själv i mina egna tankegångar;) Men ni har kul, med mig eller åt mig, vilket är det bästa.

  Gillar denna lite nerskalade version, stilrent.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp att man har roligt är huvudsaken och det vet du ju redan att jag har på söndagarna :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!