söndag 15 september 2013

5 Polishes 14 Manicures - The last one, the one with the arrows!

Då har mitt lilla tema kommit till sista manikyren och jag kan säga så här: Det finns inte ett av dom här lacken som jag inte kan tänka mig att använda igen. Det var inte heller slut på idéer på mer manikyrer med dom här lacken.

Som ni ser av dagens inlägg så blev det inte en enda manikyr med stamping. Det skyller jag på Angelica :) Varför då? Jo, för idag är det ju även Nailart Sunday och temat var Spets. Det kan ju tolkas lite hur man vill och först så tänkte jag faktiskt göra ett spetsmönster med hjälp av stamping, men sen ändrade jag mig för om jag skulle ha någon stamping i någon av manikyrerna i det här temat så skulle det varit med mina Depend brickor bara för att återigen visa att det går att få tag på grejer i vanliga affärer. Själv hittade jag ett jätteställ med nailart grejer på Ica Kvantum i Växjö.

Tillbaka till ämnet, det fanns inga passande mönster på dom brickorna, så hjärncellerna fick jobba lite och vips så konstaterade jag att pilar har ju spetsar och pilar finns i många olika färger så jag får avsluta dom här 14 manikyrerna med en där alla fem färgerna är representerade. Vilket jag tycker känns väldigt bra.

Själv tycker jag det här blev en rolig manikyr. Jag är nöjd.

Tack alla för att ni följt med mig på den här resan. En sammanfattning kommer senare. Hos både MatildaSari och Fru Vesa fortsätter den ett tag till. Jag bjuder er också på lite nya höstbilder som en bonus idag.

So the last manicure in my 5 Polishes 14 Manicures theme is what I will show you today. And I can tell you this: There is not one of the polishes that I can't imagine using again. And I was certinaly not out of ideas for more manicures either. 

As you can see with today's post there has not been single manicure with stamping. I blame Angelica for that :) Why? Well, today it's also Nailart Sunday and the theme was spets that is a Swedish word that can mean lace or tip or peak or point and actually a lot more. So you might understand that this theme can be interpreted in many ways. First I thought I'd actually make a lace patterns using stamping, but then I changed my mind because if I would have any stamping in any manicure in this theme, it would have been with my Depend plates just to show once again that it is possible to get your stuff in regular stores. I found a giant rack of nail art stuff on Ica Kvantum in Växjö, that is the city i live nearby and Kvantum is like a supermarket. 

Back to the topic, there were no matching patterns on those plates,  so I had to let my brain cells work a little and suddenly I realized that arrows have the points and arrows are available in many different colors so I could do the last of the 14 manicure using all five colors that has been represented. Which I think feels very good.

Personally, I think this was a fun manicure. I'm pleased.

Thanks all of you who have followed me in this Theme. A summary will follow. And both MatildaSari and Fru Vesa themes continues for a while. I also have some bonus autumn photos for you today.

13 kommentarer :

 1. Vad roligt och dessutom kul med pilar! :D Själv var jag så enkelspårig denna gång och tänkte bara spetsduk.. Det som är så kul när man går in hos alla och upptäcker fler tolkningar och roliga idéer :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det kul på söndagarna när man surfar runt och kollar vad alla andra hittat på! Bästa dagen på veckan :)

   Radera
 2. Smart med pilar! Jag var också lite inne på det, men ångrade mig :) Tycker att din manikyr är riktigt festlig med alla färger!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Den har mottagits med en hel del leenden även på jobbet.

   Radera
 3. Hehe härlig tolkning :)
  Underbar höstbilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar att ta höstbilder! Bästa tiden på året att vara fototokig :)

   Radera
 4. Hur blev det mitt fel denna veckan också?;) Aja, tar på mig den. Denna veckan var jag ju dessutom ganska förbannad på mitt egna val av tema så jag kan knappast beskylla andra;)

  Gillar din tolkning med pilar och inte spetsar i form av trianglar. Och en snygg avslutning på temaveckorna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag får också erkänna att jag tyckte faktiskt det här blev roligare än med stamping så allt är förlåtet ;)

   Du vet ju redan att jag älskar söndagar.

   Radera
 5. Vilken smart och annorlunda tolkning, det var häftigt!! :-)

  SvaraRadera
 6. This is so fun! That yellow makes a great base for all the different colored arrows. :)

  ~ Yun

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!