lördag 9 februari 2013

1-års Giveaway!
Undrar om jag verkligen trodde att jag skulle bli så fast i bloggandets värld den där tråkiga dagen på jobbet när den här bloggen kom till?

Visst hade jag funderat på om jag inte skulle testa på själv också, jag läste ju redan hur många nagelbloggar som helst och fotade oftast lacken jag målade med. Jag får nog helt enkelt tacka våra kunder på jobbet för att dom håller sig lite lugnare i januari och februari annars är jag inte säker på att jag satt igång med det här.

Hur kom jag på namnet då? Också ett hastverk som jag kände kanske skulle tänkts igenom lite mera. Jag tror jag hade min gamla frisörs namn Clipp Corner i huvudet när det här dök upp. Jag lackar och jag blir lycklig när jag gör det så alltså fick det bli Lacky Corner som dom få vara en liten ordlek på lacka och lycklig.

Det här med att fota lack så att dom ser fina ut även på bild visade sig ju inte vara helt enkelt. Eller var det lackandet i sig som inte var helt enkelt för dom där fotona fick mig att verkligen börja anstränga mig för att inte kladda och städa upp mer än vad jag gjort innan för att det skulle se lite vettigare ut. Tänk vad lite övning gör, nu blir jag snarare förbannad om jag måste städa upp nånting.

Jag måste säga att det här med att blogga och få respons på det man gör har gett mig otroligt mycket. Det känns som att jag hittat min grej och något som jag är stolt över. Det hade jag inte heller en aning om, alltså hur fantastiskt kul det är och vilken sporre det är när man får kommentarer och inser att det faktiskt finns dom som kollar på just min blogg.

Visst finns det andra sidor av det hela som kanske av vissa kan ses som en nackdel (dock inte av mig) som t.ex att inköpet av lack mångdubblats sen förra året, men vad gör väl det när man känner att man har råd med det och det får en att må bra.

Nu ska jag sluta babbla och istället ge er en fantastisk chans att få möjlighet att köpa underbara lack från en av dom webshopparna som jag håller absolut högst när det gäller service, utbud fraktkostnader och inte att förglömma sättet som lacken packas på när dom skickas.

Jag kommer som ett tack för att ni följt med mig mitt första bloggår ge bort ett presentkort på 50 USD från Llarowe till någon lycklig person! 

I samband med detta vill jag även passa på att tacka underbara Leah Ann på Llarowe som sponsrat delar av presentkortet.

Giveawayen är öppen Internationellt och det ni behöver göra för att ha chansen att vinna det här är:

*Lämna en kommentar med namn och mail.
*Berätta vad du helst av allt skulle vilja köpa från Llarowe
*För extra chans att vinna twittrar, bloggar eller Facebookar du och lämnar länken i kommentaren.

Man kan delta t.o.m den 13/2 vinnare annonseras på Alla Hjärtans dag. Vinnaren har sen 24 timmar på sig att svara på mailet från mig. 

Lycka till!I wonder if I really thought I would get so stuck in the world of blogging that boring day at work when this blog was born?

Sure, I had thoughts of starting my own blog I was already reading lots of nail blogs and when I painted my own nails I usually took photos of the end result so that I could look it up if I forgott how the polish looked on me. So I guess I should thank my work for having less to do in January and Feburay, otherwise I'm not sure I would have created this blog.

How did I get the ide of the name then? Also a bit of a heat of the moment thing, that I feel might have been wise to think through a bit more than I did. I think I had my old hairdressers name Clipp (swedish for cut) Corner in the head when this came up. In Swedish we say Lacka for painting and when I do that it makes me happy which could also be said as Lucky therefore it had to be Lacky Corner as a sort of a word puzzle of the two words Lacka and Lucky.

This thing with taking photos of your manicure and make it look nice even on pictures turned out not to be quite that simple. Or was it the way I painted that wasn't that good? When I took pictures all the mess that I had left behind was so much more evident and that made me start to really push myself to not mess up to much and clean up more than I did before because it would look a lot better and inviting. Imagine what a little practice does, now I'm rather pissed if I have to clean up anything.

I must say this thing with blogging and get feedback on what you do has given me so incredible much. It feels like I've found my thing and something I'm proud of. I didn't have a clue on how much fun this is and how much I woul appreciate when you get comments on your posts and realize that there are actually people who read my blog.

Certainly there are some consequenses by starting a blog that might be seen by some people as a disadvantage (but not by me) such as the purchase of polishes has multiplied since last year, but what does it matter when you feel you can afford it and it makes one feel good.

Now I'll stop babbling and give you a great chance to a opportunity to buy wonderful polishes from one of the webshops I have found absolutely best in terms of service, assortment and not to forget the way the polishes are packed when they are sent.

I will like to thank you for having followed me this first year with the chance of winnig a gift card of $ 50 from Llarowe!

By announcing this I would also like to thank the wonderful Leah Ann at Llarowe who was kind enough to sponsor part of the gift card.

The Giveaway is open Internationally and what you need to do to have the chance to is stated below.

* Leave a comment with your name and email.
* Tell us what you most of all would like to buy from Llarowe
* For an extra chance to win tweets, blog or post on Facebook about this giveaway and leave the link in the comment.

The Giveaway is open til the 13th of February and the winner will be annonced on Valentines Day. The winner then have 24h to responde. 

Good Luck!


Ett bra exempel på vad ni man kan hitta hos Llarowe är Jade Magia Negra så här kommer ett par bonusfoton.

A good example of a polish that you kind find at Llarowe is Jade Magia Negra so here are some bonus photos.56 kommentarer :

 1. Jag är jätteglad att du bloggar, jag följer dig varje dag. Vi har ganska lik smak, så det är alltid spännande att se vad du har hittat på. Sluta aldrig!

  Jag skulle vilja köpa alla fina duokroma lack från Pretty Serious.

  Maja Karlsson
  maja.hallin@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Åh vilken super givaway!
  Jag blev så glad dagen jag hittade din blogg, du verkar vara en så härlig person så det är altid kul och kika in på bloggen för att se va du skiver om för lack :) Jag är ganska kass på att kommentera, får försöka bli bättre.

  Jag skulle Shoppa loss på några Hare, Golden Years och Oceans of halloy är de jag hellst vill lägga vantarna på! Har inga Hare alls än, men de ser så coola ut.

  /Rebecka G
  keckan@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Grattis på födelsedagen får man väl säga! Och glad är jag att du började blogga, läser din blogg och det är alltid lika intressant att se vad du har hittat för godbitar och inspireras. Men visst är det så att bloggandet har ändrat ens beteende kring lack - både när det gäler hur man målar men också hur man shoppar. Därför är din give-away helt toppen ju - vem vill inte shoppa hem lite godingar från Llarowe?

  Själv hade jag velat få hem lite riktiga hololack - tre av de fyra som Gina Tricot sålde kan man inte ens med mycket god vilja kalla holografiska tyvärr.. Allra helst hade jag velat lägga fingrarna på Jade Energy tror jag, men även Magia negra hade nog hittat ner i inköpskorgen - den har jag också suktat efter ett tag!

  Mig når du på nailme.blogg@gmail.com

  (Bloggar om give-awayen när jag kommer hem, länk kommer i en separat kommentar...=))
  Grattis igen!

  SvaraRadera
 4. Wiiii vlken fin Giveaway :-) Och grattis till 1-års dagen <3

  Jag skulle så gärna vilja ha min största dröm vad gäller nagellack,och det är Picture Polich Festival,...men Jade Magia Negra och Glitter Gal Belgian Chocolate kommer som goda tvåa och trea,.....Har skrivit ett litet inlägg på min blogg och länkat hit :-)

  Så nu kan jag bara hålla tummarna,.....;-)

  Tittar alltid in på din fina blogg via mobilen när jag dricker mitt morgonkaffe,och jag höll på att sätta det i halsen när jag fick se din fina Giveaway :-)
  Så keep up the good work du gör med din fina blogg :-)
  Kram/Charlotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan nå mig på den här mail adressen....humanangel@hotmail.se

   Radera
 5. Jag skulle nog shoppa lös på Smitten Polish, Jade, A england och Hare (Asteroid turf), skulle om jag vann antagligen ta tillfället i akt att shoppa liiite extra när man vet att endel ändå är presentkort. Har Dragon från A england och Magia Negra från Jade, men känner att det borde få flytta hem mer finheter till mig! :D

  Har varit jättekul att följa din blogg under året som gått. Har faktiskt följt dig i princip från start. Kikade och kände igen från inlägg 3-4 även om jag inte tror jag kommenterade eftersom jag själv inte hade blogg. Sen blev jag ju också med blogg och jag håller med om att det har inneburit oväntat mycket kul som tillkommit. Trevliga människor och bloggar, hur kul det kan vara att ha kommentarer osv.

  Gelic' är ju bloggaliaset och min mail är gelicnailart@gmail.com

  Här finns en bloggpost om giveawayen också:
  http://gelicnailart.blogspot.se/2013/02/giveaway-at-lacky-corner.html

  SvaraRadera
 6. Congratulations on your first year - and OH what a fantastic giveaway!!

  If I were the lucky winner I probably would try some Contrary Polish, especially Santorini - it's so beautiful!

  my name is Maria M -
  maria@ metzger.nu - without the extra space...

  SvaraRadera
 7. Grattis på 1-årsdagen!!! Hoppas att du fortsätter i många år!!
  Å jag skulle nog köpa Jade lack för hela slanten och PiCture Polish´s white wedding om jag vann eller kanske härliga glittriga Indie lack. Så många fina lack och så lite tid :)
  Åsa heter jag och mailen är: almostneverwithout@gmail.com

  SvaraRadera
 8. Min vana trogen lämnar jag vinstchanserna till övriga läsare :)
  Men jag måste ändå säga att det har varit jätteroligt att följa din blogg hittills! Jag tror det första året är det svåraste, många bloggar stryker med under den tiden. Grattis till 1års jubileet! Och så ser jag fram emot många år till :)

  SvaraRadera
 9. Grattis på 1-årsdagen!
  Jag skulle nog köpa holografiska Jade lack, några Hare lack hade varit häftigt att ha, och antagligen också andra indiemärken. Men känner jag mig själv rätt kommer jag ändra mig i sista sekund ;)
  Du hittar mig på sarazenk@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Jag skulle allra helst vilja ha Festival eller Mask-a-rade från Picture Polish. Båda är superfina och lite galna utan att se billiga ut.

  / Therese (therese.djure@gmail.com)

  SvaraRadera
 11. Åh, vad jag vill vinna detta pris! Har inte handlat från Llarowe än, men varit in och suktat flera gånger... Jag skulle vilja ha en "mystery bag" och bli överraskad, och så skulle jag absolut köpa Glitter Gal Belgian chocolate också.

  SvaraRadera
 12. Eftersom jag alltid blir överväldigad av alla lack när jag stiger in på Llarowe så skulle jag nog spendera pengarna på några grabbags! Blir ju som en liten julafton när de kommer hem och man inte vet vad man får.. =)Speciellt nu när jag har köpstopp till 1 juni också..

  http://fruvesa.se/2013/02/tavlingstips-3/

  Där är länken till Mitt inlägg på bloggen, har även tipsat på facebook och twitter men vet inte hur man länkar dit, jag använde knapparna nedanför inlägget. Vet du hur man länkar får du gärna berätta så lovar jag att göra det. =)

  mig når du på info@fruvesa.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Både på twitter och facebook så klickar du på "tiden" som du gjorde inlägget då får du upp en sida för bara de inlägger. Sen är de bara att kopiera den länken

   Radera
 13. Du var en av de första nagellacksbloggarna jag började läsa. Jag tycker idn blogg är så bra full med fina bilder och bra texter. Jag läser den varje dag.

  Just nu har jag dille på Hare Polish och vill helst äga allihop, men de jag är ute efter är Atolla och Electric Flame Sen skulle jag gärna köpa en del A-England Princess tears och Ascalon eftersom tre paket (femton lack sammanlagt) försvann i posten och eftersom ordernumret var under 11600 på två av de paketen kommer de inte bli skickade igen. Sen är jag också ute efter Picture Polish Focus. Listan kan göras längre, men dessa är de jag verkligen suktar efter nu.

  Jag har länkat till tävlingen på min blogg:
  http://naillacquerlove.blogspot.se/2013/02/lacky-corner-1-ars-giveaway.html

  Jag har också länkat den till min twitter:
  https://twitter.com/NLacquerLove

  Mig når du på: emlysen.blogg@hotmail.com
  SvaraRadera
 14. Ojoj, grattis på födelsedagen! Jag är också tacksam mot dina kunder, för din blogg är en av dem jag MÅSTE läsa varje dag! ;-) Mycket inspiration & fina lack har kommit till mig tack vare dig.

  Llarowe är en av favoritbutikerna. Jag skulle köpa Magia Negra & Mystic Gold som jag suktat efter länge! Men det skulle inte vara omöjligt att hitta något mer. :-P

  Jag bloggar inte själv, men flagga på fejjan. ;-)
  https://m.facebook.com/home.php?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F&refid=8&_rdr#!/578929341/timeline/story?ut=2&hash=7489968703243192363&wstart=1359705600&wend=1362124799&ustart&__user=578929341

  Min telefon bråkar, så jag kunde inte skriva in namn. Därav anonym kommentar, men jag lämnar info här. Hoppas att det inte ligger mig i fatet!

  Lisen Hägerström, lisen_hagerstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Grattis!

  jag vill ha HITS Mari Moon Dreamer. Den är alltid slut när jag har råd att beställa.

  Facebook: https://www.facebook.com/#!/anna.k.kjellstrom/posts/337498579689880
  Twitter: https://twitter.com/Vilda_Naglar/status/300237601011544065
  Blogg: http://vildanaglar.blogspot.se/2013/02/giveaway-at-lackycorner.html

  Mail: annakjellstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. Grattis! Hoppas det blir många år till :D

  Just nu är det piCture pOlish jag är sugen på, främst Cosmos och Kryptonite.

  /Elin, wouamii(snabela)gmailpunktcom.

  SvaraRadera
 17. Grattis till ett jättebra första år som bloggare! Lacky Corner har inspirerat mig massor och jag har inga tvivel om att jag också fortsättningsvis kommer hitta många nya favoritlack hos dig :)

  Om jag skulle shoppa på Llarowe så är det ett par lack som jag absolut inte skulle kunna lämna hemsidan utan att klicka hem. Jag har varit sugen på att testa Picture Polish länge och just Focus har jag blivit extra nyfiken på. Jag har heller inte ett enda lack från Jade och jag kommer hoppa högt av glädje den dagen som Magia blir min. Sist men inte minst så skulle jag vilja utöka min lilla samling från Glitter Gal. Jag har kikat på Citrine både en och tre gånger så Citrine skulle absolut åka ner i kundkorgen.

  Här hittar du mitt tips om din Giveaway på bloggen: http://sleepyelin.blogspot.se/2013/02/lacky-corner-firar-1-ar-med-en-giveaway.html

  Självklart har jag tipsat om din Giveaway även på Facebook men jag har faktiskt ingen aning om hur man gör för att fixa länken dit :)

  Sleepy Elin når du på sleepy.elin@gmail.com

  SvaraRadera
 18. Happy Blogiversary! :) What a great way to celebrate it, thanks!
  If I won I would buy my first Pretty Serious polishes, and possibly also a Ozotic or two :)
  email: rainbowifyme@gmail.com

  SvaraRadera
 19. Stort grattis på bloggfödelsedagen Riktigt bra jobbat! Jag har själv påbörjat bloggande ungefär tusen gånger, men aldrig lyckats blogga längreän ett par veckor.
  Jag älskar nagellack men har svårt att ge mig på nya märken. Det mest exitiska jag har i min samling är Zoya - och det är ju inte särskilt exotiskt haha. om jag vann presentkortet skulle hag därför passa på att testa lite nya märken, typ A England, Jade, Glitter Gal osv. Jag skulle också passa på att köpa mitt allra första holo!
  Ja, det där med blogg är ju inte min grej, men jag slänger upp en länk (även om risken är stor att ingen läser eftersom min blogg är så liten).
  Facebook är jag däremot en flitig användare av och har länkat till din blogg här: http://www.facebook.com/nora.messary/posts/285910428203706
  Ännu en gång, grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag glömde såklart blogglänken:
   http://noramiriam.blogspot.se/2013/02/giveaway-pa-lacky-corner.html?m=1
   Sen glömde jag min mail: nora.miriam@hotmail.com

   Radera
 20. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 21. Grattis till 1 år!!
  Jag är ju ganska ny här men gillar det jag läser...
  Att välja något hos Llarowe va inte enkelt det finns för mkt!!!
  Men ett kan jag börja välja ;) Jindie Nails Battle Royale skulle gärna få komma hem till mig :)

  SvaraRadera
 22. Grattis till 1 år! Du drog nog igång din blogg precis när mitt intresse för nagellack började ta riktig fart, och det var en av de första bloggarna jag följde, när jag väl insett att det faktiskt fanns människor därute som skrev om nagellack... Om jag skulle vinna så skulle jag nog satsa på att köpa lack från flera olika märken för att testa runt lite.
  Min mail: 19rutan80 (a) gmail . com

  SvaraRadera
 23. Grattis Helena på 1-årsdagen! Vilken underbar giveaway! Klart jag vill vara med. Jag har ännu inte köpt något hos Llarow, men hört er lovorda henne, så jag är rejält nyfiken.
  Om jag vann så skulle jag vilja köpa flera Jade hololack. De ser underbara ut. T.ex Fascinio Violeta, Energy, Seducao Rosa och Vermelho Surreal. Finns mycket fint där hos henne.
  Jag har bloggat om din giveaway: http://www.colourit.se/2013/02/giveaway-at-lacky-corner.html
  Twittrat: https://twitter.com/ColourItSweden/status/300290859675553793
  https://twitter.com/Annso71/status/300291036067020800
  Facebookat: http://www.facebook.com/annsofie.soderbergh/posts/157337807752318
  Har även lagt ut på Google+: https://plus.google.com/115503538728527975315/posts/9AF1m4gPdBz
  https://plus.google.com/b/105757264206856163539/105757264206856163539/posts/TcMHJpnpJTc

  Min mail: annsofie.eriksson71@gmail.com

  SvaraRadera
 24. Grattis på ettårsdagen! Många fler ska följa antar/hoppas jag.
  Om jag vann skulle jag komplettera min A England-samling, köpa några Jade-holos och kanske något indie-lack också.

  Min mail: jennyedwall(@)gmail(.)com

  SvaraRadera
 25. Grattis! Vet ju ett A-england som jag trånar efter men det hade nog fått lämna plats för en del Jade lack samt NailNation, även om det finns en massa mer "godis" på sidan som är intressant, skulle ta mååååånga timmar o ta beslut om vilka det skulle bli om man hade turen att vinna :)

  Namn & Mail: Perly, da.perley@yahoo.com

  SvaraRadera
 26. I would like to get Essie polishes.

  MelodyJ
  melodyj(at)gmail(dot)com

  SvaraRadera
 27. Klart jag vill vara med när det ligger ett så underbart pris i potten:)

  Det har varit väldigt spännande att följa dig under årets gång. Det har hänt en hel massa och utvecklingen är så intressant att följa. Att du sedan är grym på att stämpla gör en nailart-älskare som mig grön av avund;)

  Vad vill jag mest ha hos Ilarowe? J-A-D-E!!! Av någon ytterst märklig anledning har jag aldrig kommit mig för att köpa Jade trots att de är så vansinnigt vackra. Blir lika avundsjuk varje fredag när det dyker upp nya bilder på dessa vackra regnbågar.

  Inlägg på bloggen: http://lelack.blogspot.se/2013/02/1-ars-tavling-hos-lacky-corner.html och på LeLacks Facebooksida.

  SvaraRadera
 28. Bombshell och Heavy Metal hade inte varit helt fel att få testa från picture polish!

  Grattis till året förresten!

  Anna, anna.olausson@outlook.com

  SvaraRadera
 29. Xana, xanavegus@gmail.com

  Helst av allt skulle jag vilja ha Asteroid Turf och Afterglow av Hare. BEHÖVER dem faktiskt :D Underbar giveaway, tack!

  SvaraRadera
 30. Grattis till 1:a året! Jag hoppas det blir måååånga fler! Det är så kul att läsa din blogg och bli inspirerad! Skulle jag vinna så står Girly Bits Hot Toddy högt upp på önskelistan! Jag har bara provat enstaka indielack!

  Kram, Anja
  anjaand@hotmail.comPs. Jag Facebookar om dig idag!

  SvaraRadera
 31. Grattis på 1-årsdagen!!! Vilken jättefin giveaway!!! Oj så svårt att välja, man vill ju ha ALLT! Men jag tror jag skulle fokusera på Hare, t.ex A Positive och Cast in Bronze och kanske I'm A Star Dot Com, Just Claws och Silent Night hos Jindie Nails och så Deep Space hos Candeo Colors och Teal Blue hos Glitter Gal och... vänta nu, det här blir ju mer än $50. LOL Jag länkar från bloggen: http://blogg.fialand.com/2013/02/10/superfin-giveaway-hos-lacky-corner/ och min högst tillfälliga mailadress är temp2@fialand.com (postar inte gärna den vanliga där spambots kan hitta den)

  SvaraRadera
 32. Grattis! Tänk att du inte har varit igång längre än ett år, det hade jag aldrig gissat. Jag skulle vilja ha alla Ozotics duo- och multicroma lack. (eller ett bra urval då, till att börja med.) Och en hemskt massa annat också såklart.

  Jag har bloggat om din give away
  http://blandnaglar.wordpress.com/2013/02/10/en-mindre-kul-vecka-och-nagra-ljuspunkter/

  jag vill inte lämna ut min privata mail i en kommentar, men du kan nå mig på nemeralora@gmail.com. Gäller de 24 timmarna från att du publicerar namn här också? För jag har nog mer koll på din blogg en på den mailen.

  SvaraRadera
 33. Grattis till 1-års jubileet!
  Om jag vann presentkortet skulle jag köpa Jade- och Jindielack hos Llarowe!
  Har facebookat: https://www.facebook.com/jezzica.collin/posts/113289435519657
  Samt twittrat: https://twitter.com/jezzlan/status/300659610010923008
  Och lagt upp länk hit på min blogg: http://littlemissnailpolish.blogspot.se/
  Min mail är missjezzlan@gmail.com
  Nu håller jag tummarna! ;)
  Tack för fin giveaway!

  SvaraRadera
 34. Grattis!
  Jag skulle nog satsa på att köpa så många holografiska Jade-lack som möjligt, som jag längtat efter dom.
  Min mail är: amanda_wikander@hotmail.com

  SvaraRadera
 35. Grattis på ettårsdagen! =)
  Om jag vann skulle jag vilja ha fina lack från Picture Polish, först på tur att hamna i lackkorgen skulle Kryptonite och Peacock bli! Underbart vackra lack.

  Här har jag bloggat om tävlingen: http://astrangershouse.blogspot.se/2013/02/giveaway-tips.html
  Och twittrat: https://twitter.com/Strangershouse/status/300670664241737728

  Verkligen rolig och annorlunda tävling, kul att man får välja vinsten själv!

  /Sandra Persson - Håller tummarna =)
  sandra.marie.persson@hotmail.com

  SvaraRadera
 36. Grattis!
  Jag skulle köpa Hits MariMoon och några fler duochroma från Ozotic.

  Min mail är : daniela.k.morales@gmail.com

  SvaraRadera
 37. Hi Helena! Congratulations on your first blog-anniversary! I'm new to your blog and found it through Little Miss nail polish. Your giveaway is great! thanks so much! I'd love to buy some picture polish from Llarowe, because they've been a big lemming lately, and I don't own any yet!
  My name: Natalia
  my e-mail: nataliablog@gmail.com
  I posted your giveaway link to my sidebar on http://polished-polyglot.blogspot.ch/ It's always visible!

  SvaraRadera
 38. Hej Helena och grattis:)
  Om jag vann skulle jag köpa så många holografiskt lack som möjligt, så jade i massor mm inte kan jag välja så här snabbt :).

  Jag har delat lite varstans
  ttps://twitter.com/jennyhil/status/300910741647671296
  Http://Facebook.se/beautybyjenny1
  Http://pinterest.com/beautybyjenny

  Kramar Jenny jenny@hillerstrom.net

  SvaraRadera
 39. Härligt med en så generös give-away! Och grattis till 1 år som bloggare, och grattis till mig och andra andra läsare också som får ta del av dina underbara lackäventyr, supervackra bilder som är såå inspirerande! Jag är inne och dreglar på Llarowe just nu, det är första gången, men inte sista! Oh, så mycket vackra läckerbitar det finns! Jag skulle gärna vilja testa Glitter Gal Belgian chocolate, Light as a feather, Jade Uau, Smitten Polish Mint chip, Girly Bits Hot toddy, Howl at the Moon, Jelly Shoes och Street Magic, nästan allt från A-Polish...ååh, kan fortsätta rabbla nagellack som jag skulle vilja ha!! Det blir nog en beställning så småningom här..( :

  Varma hälsningar från Ylva

  Mail: lingonlycka@telia.com

  SvaraRadera
 40. Vilken födelsedagspresent! Hoppas du unnar dig själv något på den stora dagen också :)

  Ganska ny följare, gillar verkligen dina swatchar och texterna till dessa. Inte heller har jag handlat på Llarowe, även om jag spanat många gånger. Önskelistan innehåller indie-lack från Emily de Molly, Hare polish och Crowstoes (ffa Absolutum).

  Hälsningar Zara
  zsaren at gmail dot com

  SvaraRadera
 41. grattis på ettårsdagen! Det där med mångdubblade lackinköp är ju både bra och dåligt :)

  Vilken underbar tävling! Om jag vann skulle jag säkra ett gäng holofredagar framöver med de lack jag saknar ur Hits Olimpo-kollektion, testa Oxotic och Glittergal som jag inte testat förut. Jag skull gå all in holo, helt enkelt :)

  jag har tipsat lite extra här: http://www.facebook.com/kerstin.skimmerskuggan och här https://twitter.com/Skimmerskuggan

  SvaraRadera
 42. Grattis på födelsedagen :D
  Jag skulle köpa några holosar från Hits tror jag!
  kram Sanna
  sanna_kaldma@hotmail.com

  SvaraRadera
 43. Grattis på 1-års dagen! Vilken fantastisk giveaway du har fixat.

  Om jag vann skulle jag köpa Crowtoes eftersom jag är väldigt nyfiken på det märket, eller några nya lack från HITS och Jade eftersom man aldrig kan ha för många holosar :)

  Det går att nå mig på: nailmanic@gmail.com

  Jag har också tipsat om din giveaway och blogg här:
  http://nailmanic.blogspot.se/2013/02/giveaway-hos-helena.html
  https://twitter.com/Nailmanic/status/301029115488784384
  https://www.facebook.com/nailmanic.blogspot.se

  SvaraRadera
 44. Hej! Vilken fantastisk giveaway - jag smäller av! Jag tror faktiskt att jag skulle svimma av lycka om jag vann :-D
  Jag har både bloggat ( http://nailorama.blogspot.se/2013/02/giveaway-hos-lacky-corner.html) och Facebookat (en offentlig uppdatering t o m ;-)

  Om jag vann, så har jag 5 st som skulle hamna först i varukorgen:
  Hits Marimoon Unconventional
  Hits Phenomena Moonbow
  Hare - A positive
  Jade - Hypnose
  Picture Polish: Festival.

  Så nu hoppas jag på turen!

  /Linda
  linda.wikenhed@gmail.com

  SvaraRadera
 45. Grattis till 1 år som bloggare. Du är en stor inspiration och väcker ha-begäret stup i kvarten ;). Tack för chansen att vinna ett så fantastiskt pris!

  Om jag vann så skulle jag köpa
  Enchanted Hey Jude & de nyaste Jade holona :P

  Min mail: daizycarola@gmail.com
  Delade på facebook.

  Kram Carola

  SvaraRadera
 46. Hej!

  Om jag skulle vinna skulle jag definitivt köpa några holografiska Jade-lack. Har inga holosar ännu men blir bara mer och mer sugen. Sen skulle jag nog ta något glittrigt nagellack som jag inte visste så mycket om. Kul att testa något nytt!

  Min mejl: s.enbom@gmail.com

  SvaraRadera
 47. Det lack jag dregglat som mest över ett tag nu är Gloss N Sparkle-Unicorn Droppings. Sen har jag några till som får det att börja glittra i ögonen på mig!

  Candeo Colors-Jelly Bean

  CrowsToes-Cheshire

  Femme Fatale-Winter Hyacinth

  Gloss N Sparkle-Fruit Tingle

  Hare Polish-Bury the Hatchetfish

  Min mailadress: shibbycarro@yahoo.se

  SvaraRadera
 48. Hej!

  Grattis på ettårsdagen! Jag skulle framförallt fylla på med hololack, Wonder Beauty Products - Euphoria såg superhäftig ut, i princip alla Jadelack är lemmings för mig! Sen slår mitt hjärta för Hare Polish - Heat Plauge, den skulle gärna få flytta hem till mig. Men den största majoriteten av lack i Llarowes shop ger mig dåndimpen!

  Min mail: tove.e.bengtsson[at]gmail.com

  Delar på facebook när jag kommer hem, jag får väl göra ett tillägg senare :)

  SvaraRadera
 49. Jag skulle köpa holografiska lack för några såna har jag inte. Eller jo ett, men det räknas knappt. Speciellt från Jade, som jag hört ska finnas där!
  Har tweetat: https://twitter.com/Oathskerry/status/301327476070699008
  Min e-mail: d.edeskar@gmail.com

  SvaraRadera
 50. Bra jobbat med bloggen!

  Det som ligger på min wishlist hos Llarowe är glittriga jellysar från Emily De Molly och Gloss N Sparkle, bland annat Blue Monday och Girl's Best Friend. Mums!

  Min mail är mynailmania@gmail.com

  SvaraRadera
 51. Stort grattis på 1-årsdagen! Din blogg är en av de som jag följt längst. Riktigt fin give-away detta. Såklart jag måste va med på den. :)

  Om jag vann skulle jag gå helt crazy bland alla holografiska lack, från Jade, Ozotic, Glitter gal, HITS. Sen skulle det nog bli nåt från picture polish också, focus ser riktigt fint ut just nu. :)

  Jag har bloggat och länkat till dej här (hoppas det var ok att låna din bild till detta):
  http://maggiesmanimansion.blogspot.se/2013/02/give-away-hos-lacky-corner.html

  min mail är: magdalena_thoren@hotmail.com


  SvaraRadera
 52. Stort grattis på 1 års dagen!! Vilken fin giveaway!!

  Om jag vann så skulle jag skaffa fler Hare lack och CrowsToes :)

  mail: ina (@) mynailpolishonline (.) com

  SvaraRadera