onsdag 4 september 2013

5 Polishes 14 Manicures - Blue stripes

Jag kan ju inte låta er bara se "tråkiga" swatcher även om jag inte visat alla baslacken riktigt ännu. Nä, idag tänkte jag att ni skulle få se första nailarten som jag gjort av två av lacken jag får använda mig av och en väldigt smal pensel.

Som bas har jag China Glaze Snap My Dragon och på det har jag valt att göra streck som om man har lite fantasi nästan skulle kunna vara lite tigerrandiga eller zebrarandiga eller helt enkelt bara streck. Lacket jag gjorde strecken av heter Poolside och kommer från Isadora.

Penseln jag har använt mig av är en nailart pensel som har ganska långa, men väldigt smala borst. Finns för mycket billiga pengar på E-bay, men jag kan tänka mig att det går att få tag på liknande som funkar utmärkt både på Panduro eller vilken färgaffär som helst. Eller kan man köpa speciella nailart färger med liknande penslar i och sådana har jag sett på Maxi och mycket billigt på GeKå:s i Ullared.

Och med detta vill jag säga att det alltså inte krävs dyra specialsaker för att man ska kunna göra en enkel nailart som ändå piggar till manikyrer väldigt mycket. Och det är ju lite det hela temat går ut på att man faktiskt inte behöver varken vara proffs eller ha mycket grejer för att leka runt lite.

Jag har ingen aning om vad Fru Vesa har att bjuda på idag, men jag tänker ta reda på det och det tycker jag att ni också ska göra.


I can't let you just see the "boring" swatches although I haven't showed you all of the base colors in this theme yet. No, today, I thought that you would get to see the first nailart I made of  two of the polishes I'm allowed to use in this challenge and a very thin brush.

As a base, I have China Glaze Snap My Dragon and I have chosen to stripes that gets thinner at the end of them and if you have a little imagination you could almost say that it looks a little like tiger stripes or zebra stripes or simply just stripes! The polish I made the strips from are Poolside and it comes from Isadora.

The brush I am using is a nail art brush that is quite long, but with very narrow straws. Available for very little money on E-bay, but I can imagine that you can find similar at any crafts store or places you can buy paint. Or you can buy special nail art colors with similar brushes and such, I have seen in my local supermarket.

And that is the whole point with this theme to show that you don't need to be a professional or have expencive special tools do nailart that still pimps your manicure to something fun. 

I have no idea of what Fru Vesa will show you today but I will surely find out!


23 kommentarer :

 1. Idag är det jag som kommer vara "tråkigt och visa ett ensamt lack faktiskt!
  Va kul detta tema är förresten! detta vill jag göra flera ggr!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns faktiskt jättekul att hålla på med det här så det är inte alls omöjligt att det blir repriser.

   Radera
 2. Läcker kombination :)
  Spännande att se era varianter. Perfekt att piffa till när man inte orkar/hinner lacka om helt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ju så många sätt att piffa till ett lack och jag vill så gärna att man ska förstå att man inte behöver vara en nerd med massa lack för att kunna göra massa kul saker.

   Radera
 3. Väldigt fint, gillar färgerna ihop!

  SvaraRadera
 4. Det här var en kul idé Helena! Gillar det och färgkombinationen är jättefin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar idéen! Visst blev det rätt bra va!

   Radera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Kul, färgerna var jättefina ihop :)

  SvaraRadera
 7. Fina färger! Det var en riktigt piffig manikyr!

  SvaraRadera
 8. Enkelt, men snyggt. Ser ut som en tropisk kusin till Tiger i Nalle Puh ;) lol!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och Tiger tycker jag mycket om så en tropisk liten en är ju perfekt!

   Radera
 9. Snygg förlängning av en manikyr! Bra färger!

  SvaraRadera
 10. Jag har inte fått upp ögonen för chai latte än :)
  vilken fin manikyr!
  Så kul att se vad du har hittat på varje dag :)

  SvaraRadera
 11. Så snyggt! Bästa färgkombon ju. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst blev den kanon! Kommer nog testa mer varianter med dom här två lacken.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!