tisdag 9 februari 2016

Lacky Corners 4 Years Anniversary! CLOSED


Tänka sig att jag har hållt på med det här i fyra år! Det tycker i alla fall jag är värt att fira. Och självklart så blir det enligt min egen tradition en liten giveaway.

Men först lite reflektioner om de här fyra åren. För det har hänt en hel del i nagellacksvärlden tycker jag. När jag började var det inte mycket Indies som visades runt om på bloggarna, nu är det inte mycket mainstream och drugstore märken som visas istället. Visst fanns det en hel del bloggar för fyra år sedan, men sen dess har det exploderat och finns hur många som helst. Och framför allt så har Instragram kommit in som ett starkt komplement till bloggarna. För min egen del vill jag tro att jag blivit bättre både på att måla och fota lack. Men framför allt är jag glad att jag fortfarande tycker det här är kul och att det finns några som faktiskt läser min lilla blogg.

Jag vill tacka Hypnotic Polish, Edgy Polish, Turtle Tootsie Polish och Purrfect Pawlish som varit gulliga och sponsrat mig.

Lackys Birthstone kit har jag köpt för egna pengar och det innehåller lack som är inspirerade av Februari & Julis månadsstenar. Februari för att bloggen fyller år då och Juli för att jag fyller år då.

Det är en internationell giveaway, men tyvärr måste jag undanta Italien, Ryssand, Brasilien och Storbrittanien pga av deras lagar och postverk.Det är bara ett fåtal punkter som är obligatoriska namn, mailadress och kommentar, men för att kunna vinna presentkortet från Hypnotic Polish behöver man följa dom både på Facebook och Instagram. Detta kommer att kollas. Vinnaren har 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet som skickas ut.

Deltar gör du genom att fylla i via Rafflecopter som finns under bilderna.

Låt oss ta en titt på priserna :)


Imagine that I have been doing this for four years! In my mind that is a reason for celebrating. And of course it will be wih my traditional giveaway.

But first some reflections about these four years. For a lot has happened in the nail polish world during these years. When I started there was not much Indies shown on blogs, now it's not very much mainstream and drugstores brands being displayed instead. Sure there were a lot of blogs four years ago, but since then it has exploded and there are a huge number of nailblogs on the web. And we also have gotten Instragram that came in as a strong complement to the blogs. For my own part, I believe that I have improved both at painting and photograph polishes. But above all I am happy that I still think this is fun and that there are some who are actually reading my little blog.

I want to thank Hypnotic Polish, Edgy Polish, Turtle Tootsie Polish and Purrfect Pawlish that has been so kind to sponsor me.

Lackys Birthstone kit is bought with my own money and it includes polishes that is inspired by the February and July's birthstones. February because it's the blog's birthday and July because that is my birth month.

It's an international giveaway, but unfortunately I have to exclude Italy, India, Russia, Brazil and the UK because of their laws and postal services There are just a few things that are mandatory such as name, mailadress and leave a comment, but to win the gift certificate from Hypnotic Polish one needs to follow them both on Facebook and Instagram. This will be checked. The winner has 24 hours to reply to the winner's email that is sent out.

Just fill in the Rafflecopter to participate. (under the pictures)

Let's take a look at the prizes!
300SEK Gift Card at Edgy Polish


30 Euro Gift Card at Hypnotic Polish


The Anniversary Duo from Purrfect Pawlish

15 USD discount code at Turtle Tootsie Polishes
 The Lacky Corner Birthstone Kit


a Rafflecopter giveaway

44 kommentarer :

 1. Grattis!!! Så kul och så imponerande! Själv höll ju jag ju inte ut med mitt nagelbloggande lika länge. Är lika lacknördig som innan men tappade lusten att fota så jag är verkligen imponerad av din 4-årsdag. Är det här vi ska tala om vad vi vill vinna? I sånna fall Edgy Polish för jag har flera lack jag vill köpa därifrån men har inte riktigt råd just nu.

  SvaraRadera
 2. Grattis på årsdagen!!! :-D :-D

  Mitt vinstval - kitet m kbshimmer - pga. jag aldrig fått (tagit) chansen att prova det märket tidigare.

  SvaraRadera
 3. Supergrattis!!
  Du är en förebild, en blogg jag tittar på varje dag.
  Jag gillar att handla på Edgy, så där skulle jag vilja ha min vinst om jag vann. Men alla vinster var fina, svårt att välja bara en.

  SvaraRadera
 4. Congratulations - and thank you for hosting such a wonderful giveaway!
  It is difficult to choose, but the Hypnotic Polish gift card would be nice!

  SvaraRadera
 5. En sådan härlig give-away! Tänk att det redan gått 4 år. Jag skulle gärna vinna lacken från purrfect polish, då jag är nyfiken på märket som jag aldrig provat. :-)

  SvaraRadera
 6. Congratulations
  Hard to choose but edgy polish

  SvaraRadera
 7. Congratulations on your 4 years blogging!! It is a great giveaway :) I'd like to win the hypnotic polish gift card ! but I'd be happy winning any of these gorgeous prizes ♥__♥

  SvaraRadera
 8. Grattis till 4 finfina år! :D
  Hmm det är så svårt att välja, det är ju jättefina priser!
  Men ja, helst presentkort hos Edgy, eller Hypnotic.
  KBShimmer-paketet också, men jag är inte helsåld på det röda lacket,
  så bättre om någon annan vinner det då liksom ;)

  SvaraRadera
 9. Stort grattis på 4års dagen :-)
  Beslutsångest delux.. Men står nog mellan båda giftcard (hypnotic/Edgy) lr Purrfect Pawlish, är en sucker för lila ^_^

  SvaraRadera
 10. Stort grattis!
  Jag skulle vilja vinna presentkortet hos Edgy, eftersom jag är så glad över att det finns en svensk webshop som tar in dessa märken så att vi lätt kan komma åt dem här!

  SvaraRadera
 11. Stort GRATTIS! 4 år! Wow! Härliga lackår!!

  Det jag skulle vilja vinna helst är presentkortet från Hypnotic Polish då de har massor med fina lack som jag kollar på om o om igen!!! (KBshimmer-vinsten skulle inte heller gå av för hacken! Underbara lack o riktigt härliga färger du valt ut! och jag skulle sååå gärna vilja prova såndär mani shot! Har inte riktigt fått häng på vad det är för ngt o vad det ska vara bra för, men verkar helmysigt att göra ett bubbelbad för naglar o händer :D)

  Hoppas på många kommande lackiga år framöver!

  SvaraRadera
 12. Än en gång grattis! Ser fram emot (minst) 4 år till �� Om jag har turen att vinna hoppas jag lite extra på KB Shimmer-paketet eftersom det är ett för mig otestat märke eller presentkort hos Edgy - världens bästa butik ��

  SvaraRadera
 13. Grattis till fyra års bloggande. :) Dina bilder är alltid bra och jag är imponerad över dina nail art skills. :) Det är en otroligt generös give away, speciellt KB Shimmer är jag sugen på att vinna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. KB Shimmer är jag mest sugen på att vinna eftersom jag inte har testat märket och sett så fina swatches på lacken.

   Radera
 14. Grattis till 4 år :)
  Åh vilka fina priser! Svårt att välja, men Edgy-shopping skulle sitta som en smäck <3 eller The Anniversary Duo from Purrfect Pawlish var ju också superfint!
  /Katrin

  SvaraRadera
 15. Grattis till 4 år!!! Tänk om jag finge vinna The Anniversary Duo from Purrfect Pawlish, jag har suktat efter Purrfect Pawlish lack länge nu men då jag är student/arbetslös har jag köpstopp tills jag hittar ett jobb.

  SvaraRadera
 16. Grattis! :D
  Jag skulle bli superglad av att vinna presentkorten från antingen Hypnotic Polish eller Edgy Polish :D Tack för chansen :) /Linda Holmgren

  SvaraRadera
 17. Grattiiis! <33
  Har följt din blogg så länge jag kan minnas, tänk att det redan gått 4 år!
  Hade helst velat vinna presentkortet hos Hypnotic eller KBShimmerpaketet, sjukt fina lack! <3

  SvaraRadera
 18. Congratulations!!
  It's hard to chose between the cool prizes, but I think my favourite of them is the KBShimmer package :)

  SvaraRadera
 19. Klart det är värt att firas! Stort grattis till dina 4 år! Bra kämpat! :-)
  Ja du, jag skulle välja presentkortet från Hypnotic Polish eller Edgy Polish, just för att jag kan hitta dessa underbara indielack där, som jag blivit så kär i, visst köper jag mainstream-lack ibland, men hjärtat slår lite extra för indielacken faktiskt.

  SvaraRadera
 20. Grattis! Jag skulle nog vara mest intresserad av presentkortet till Edgy. Är väldigt sugen på att testa IL ETAIT UN VERNIS

  SvaraRadera
 21. Grattis!! Trogen läsare även här :)

  Du har ju helt fantastiska priser. Jag skulle nog i första hand välja presentkort hos Edgy eller Hypnotic, alt setet från Purrfect Pawlish eftersom jag aldrig testat märket :)

  SvaraRadera
 22. Grattis till 4 år som bloggare! Jag följer din blogg via Feedly så jag syns inte istatistiken tror jag, men läser gör jag!

  Jag skulle gärna vinna KB Shimmer eller Edgy Polish eftersom jag har en rejäl önskelista där... :)

  SvaraRadera
 23. Grattis till 4 år! Jag hade gärna vunnit presentkortet hos Edgy Polish, världens bästa shop!

  SvaraRadera
 24. Grattis bloggen!! Läser varje dag och röstar varje lördag:)
  Om jag hade turen att vinna skulle jag helst vinna:
  The Lacky Corner Birthstone Kit
  Kram Ankie

  SvaraRadera
 25. Stort grattis på årsdagen. Bara löv din blogg och tackar för chansen att få vara med på din give away 💞 kram

  SvaraRadera
 26. Stort grattis!
  Skulle vilja vinna från Hypnotic polish för att jag har aldrig handlat därifrån och har många märke.

  SvaraRadera
 27. Stort grattis till dig Helena och tack för alla dina härliga bilder och spännande inlägg!

  SvaraRadera
 28. Congrats!

  I would like to win the Hypnotic Polish Giftcard, so I can buy some more F.U.N Lacquer :D

  SvaraRadera
 29. Heja vad kul att ha hållit igång så länge! :) Själv tyckte jag det tog för mycket tid att blogga och läsa 150 bloggar varje vecka, så nu kikar jag bara in lite då och då, vilken tur jag hade att det var just idag! ;) Jag är himla svag för Edgy och sortimentet där, så måste säga att jag helst skulle vilja vinna det presentkortet! :D

  SvaraRadera
 30. Gratulerer så mye med 4 år :D Alle premiene er flotte, men hvis jeg skulle valgt en så måtte det blitt gavekort hos edgy polish :)

  SvaraRadera
 31. grattis! jag har aldrig kommenterat förut men gillar din blogg jättemycket! Röstar varje lördag :) om jag vinner skulle jag vilja ha presentkortet på Hypnotic Polish så att jag kan köpa fler Dance Legend. Har två och vill ha fler! Alternativt KBShimmer kitet då de lacken är superfina.

  SvaraRadera
 32. Congratulations on the 4 year anniversary :D I would be happy to win any of the prizes, they're all awesome <3

  Good luck to anyone participating~

  SvaraRadera
 33. Congrats on the 4 year anniversary :D

  All the prices are awesome, so I don't mind which one I get if I win <3

  Good luck to everyone participating~

  SvaraRadera
 34. Congrats!
  I'd love to win the hypnoticpolish giftcard, I just love that shop :)

  SvaraRadera
 35. Congratulations and thanks a lot for your giveraway!!!!

  SvaraRadera
 36. ja grattis till de fyra åren!!jag tittar in hos dig en hel del inte dagligen men nästan.skulle jag vinna så är det nog edgy som lockar!men alla priser är helt fantastiska!!Ha det gott!

  SvaraRadera
 37. Congratulations
  I would be really excited about the Hypnotic polish giftcard

  best regards
  Bianca

  SvaraRadera
 38. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 39. Grattis!! Edgy presentkortet är det som jag skulle bli mest glad över, men alla pris är ju helt underbara!! Skulle bli väldigt glad om jag vann!

  SvaraRadera
 40. Grattis!!! :)
  The Anniversary Duo from Purrfect Pawlish, så snygga lack

  SvaraRadera
 41. Grattis på fyra-årsdagen!

  Jag vill också vara med och tävla, framför allt om presentkortet på Hypnotic! Jag sitter ofta och dreglar över alla grymma indielack som finns där och är alltid en hårsmån ifrån att anmäla mig till en sambeställning när de dyker upp i olika forum, men eftersom jag har en riktigt kass timanställning så har jag aldrig marginaler att lägga ut ett par hundra på nagellack. Det presentkortet hade helt enkelt gjort mitt liv på skitjobbet lite mer glittrande och uthärdligt :) blogga på!
  Matilda

  SvaraRadera
 42. Grattis Helena! Fyra år är verkligen en bedrift, vore kul att se lite "highlights" från de gångna åren. Jag gillar verkligen KBShimmer paketet dels då lacken är utvalda av dig och har lite mer mening och dels för att birthstone kollektionen ser helt fantastisk ut :)

  SvaraRadera
 43. Grattis! Din blogg var en av de första lackbloggarna jag började läsa! :)
  Kan verkligen inte bestämma mig vilket pris jag helst skulle vinna, alla är så fina! Det står nog mellan edgy presentkortet och KbShimmer!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!