fredag 21 september 2012

S = Sheer Amethyst - Isadora = Holofredag

Tjoho! Det är fredag igen :)

S = Sheer Amethyst ett suveränt fint holo lack från Isadora som jag lyckades byta till mig i vår bytargrupp på Facebook. Om jag är nöjd med bytet? Jo, det kan ni slå er i backen på att jag är.

Det är ett rosalila hololack med väldigt bra formula. Täcker på två lager och torkar fort. Det är inte världens mest starka holoeffekt, men det är rasandes snyggt i alla fall. Eftersom jag då gillar Isadoras breda pensel så tyckte jag det var väldigt lättapplicerat och städade inte ett dugg efteråt. Två lager och ett lager Poshé på bilderna.

Jag har försökt få reda på när det här lacket släpptes på marknaden, men inte lyckats. Det jag vet är att det inte finns att få tag på i butik nu längre. Är det någon som vet när det släpptes och om det ingick i någon kollektion så lämna en kommentar.

Yay! It's Friday again :)

S = Sheer Amethyst a sovereign nice holo polish from Isadora that I managed to get in a swap our swapgroup on Facebook. If I'm happy with the trade? Yes, you can beat I am!

It is a pink purple holopolish with very good formula. Covering in two layers and dries quickly. It is not the world's most powerful holoeffect, but it is very neat anyway. I like Isadora broad brush very much, I thought it was very easy applied and did not have to clean a bit afterwards. Two layers of Sheer Amethyst and a layer of Poshé is what I got on the pictures.

I have tried to find out when this polish was released on the market, but failed. What I do know is that it's not found in stores anymore. Does anyone know when it was released and if it was part of a collection please leave a comment.

14 kommentarer :

 1. Mycket tjusigt! Jag har också lacket, men vet tyvärr inte heller något om kollektion eller så.

  SvaraRadera
 2. Men hjälp vad vackert det var. Nu när holotrenden verkar vara här även hos "vanliga" människor så kanske IsaDora kan haka på med en kollektion holosar. Tänk...de verkar ju vara väldigt bra på det iaf. :) Finfina bilder dessutom.

  SvaraRadera
 3. Visst är det superfint. Jag har t o m stora flaskan, så det måste vara en väldigt gammal färg, som släppts i olika omgångar...

  SvaraRadera
 4. That is really pretty, it's no wonder that you're pleased with that swap :)

  SvaraRadera
 5. Jag är precis som du förtjust i Sheer Amethyst! Holoeffekten är ju inte så dramatisk, men lacket är ändå väldigt fint.

  SvaraRadera
 6. Du klädde väldigt bra i detta:)

  SvaraRadera
 7. Superfint! Isadora kunde gott göra några fler holon...

  SvaraRadera
 8. Å detta lack vill jag ha:) har isadora flera holo lack? Har aldrig sett dem i butik.

  SvaraRadera
 9. Oh man.... You just created another lemming!!!!! This is stunning!!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!