söndag 23 september 2012

U = Urban Night - China Glaze

Nu är vi framme på bokstaven U och efter detta inlägget så har jag bara 2 inlägg kvar på min bokstavsresa. V, X, Å, Ä och Ö får jag hoppa över för jag har inga lack på dom bokstäverna!

Måste erkänna att jag tycker det ska bli rätt skönt att gå tillbaka till vanliga inlägg igen. Fast det förstås under Oktober kommer det att vara Pink Wednesdays som är till för att ge uppmärksamhet åt att det är Rosa Bandet kampanj hela Oktober.

Nu till dagens bokstavslack Urban Night från China Glaze köpte jag när Kicks sålde ut sina China Glaze lack i april så det var på tiden att det kom fram nu.

Lacket är mörkt lila, rätt ok formula. Jag fick ta till tre lager för täckning. Kanske hade gått med två lite tjockare. Jag tyckte torktiden var lite seg faktiskt. Färgen är rätt fin tycker jag. Inte något sånt där lack som man blir störtförälskad i, men trevligt i alla fall. Påminner lite om Zoya Monica fast det går mer åt det gråa hållet och är lite dammigare. Om jag får välja blir det Monica som vinner.

Tre lager och ett lager med Seche är vad som visas upp på bilderna.

Here we are on the letter U and after this post, I have only two posts left on my alphabetic journey. V and X I will have to skip because I have no polishes that matches the letters!

Must admit I think it will be quite nice to go back to regular posts again. Though it is understood in October it will be Pink Wednesdays to give attention to it is the Pink Ribbon campaign throughout October.

Now on to today's letterUrban Night from China Glaze was bought at Kicks when they sold out their China Glaze polishes in april so it was about time it came up now.

The polish is dark purple with ok formula. I had to take three layers for coverage. It might perhaps had worked with two little thicker. I found the drying time was a little tough actually. The color is quite nice I think. Not something like that polish that you become disturbed in love with, but nice all the same. Reminds me of Zoya Monica though it goes more to the gray side and is a little dustier. If I get to choose between those to Monica wins.

Three layers and a coat of Seche is what is displayed on the images.

6 kommentarer :

 1. Insåg nu att det var så längesedan jag använde mitt Urban night att jag inte minns vad jag tycker om det :O
  Fint är det,men minns inget om formula etc. Här ska Urban dammas av!

  SvaraRadera
 2. Fint, mitt har också stått oanvänt länge, men jag tror att jag testat det nån gång... Eventuellt... ;-)

  SvaraRadera
 3. Fin lila färg måste jag säga :)

  SvaraRadera
 4. It's pretty, but mine is sitting in the drawer longing to be put on the nails. It's just not the first one I grab when I don't know what to wear :)

  SvaraRadera
 5. När jag ser det på dig tycker jag genast om det. När jag bar det var jag lite besviken.

  SvaraRadera
 6. Pink wednesdays , har jag inte hört om tidigare. Det låter ju väldigt trevligt!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!