måndag 10 september 2012

H = Hip Queens wear blue jeans - Catrice

Vi är redan framme på bokstaven H i min lilla resa och dagens lack är ännu ett av mina Tysklands lack.

Hip Queens Wear Blue Jeans är ett lack från Catrice. Ett märke som tyvärr inte säljs här i Svergie. Det här lacket är ett lite dammigt mörkt jeansblått som det ska finnas lite blått skimmer i en ljusare blå färg i. Skimmret försvinner tyvärr rätt mycket när det kommer på nageln, men färgen i sig är ändå fin tycker jag. Även om jag förstås hade föredragit att skimmret kom fram lite mer.

Lite tjock formula, men torkar ändå rätt fort. Man ska inte försöka sig på alltför tunna lager, för det blir inge bra. Penslen är väldigt trevlig i dom här lacken. Jag målade två lager för full täckning och tog ett lager med Seche över.

Bilderna är jag inte särskilt nöjd med, hur jag än gjorde blev dom inte bra. Skärpan ville liksom inte infinna sig så ni får nöja er med dom här!
 

We are already on the letter H in my little journey and today's paint is also one of those that I bought in Germany.

Hip Queens Wear Blue Jeans is a polish from Catrice. A brand which unfortunately is not sold here in Sweden. This polish is a little dusty, dark denim blue that there should be some blue shimmer in a lighter blue color in. The Shimmer disappear unfortunately quite a lot when it comes on to the nail, but the color itself is still fine I think. Though of course I would have preferred it with more shimmer.

A little thick formula, but still dries pretty fast. One should not attempt too thin layers, for it is not good. The brush is very nice. I painted two coats for full coverage and took a coat of Seche over.


The pictures isn't the best in todays post, but it didn't matter how I did they still wouldn't come out sharp!

5 kommentarer :

 1. Det här lacket har jag glömt bort helt och hållet! Jag måste leta reda på min flaska och vara redo om... två månader eller något när jag är klar med mina ABC....... (Vad peppad jag känner mig nu. Inte.)

  SvaraRadera
 2. Oj, vad fint det var. Den här färgen hade jag hoppats på när jag lackade med ChG First Mate. Gillar dammigt och blått.

  SvaraRadera
 3. Beautiful, beautiful shade of blue!! I forgot how much I loved colors like this one!!

  SvaraRadera
 4. Jag har också det här lacket och har burit det en enda gång. Borde göra det igen. Jag tyckte glittret försvann för mycket i basen tror jag, men jag minns inte riktigt säkert längre.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!