söndag 23 september 2012

Nailart Sunday: Natty Lace

Förra söndagen så var det Zoya Monica som jag hade som bas till nailart och denna söndagen så blir det systerlacket Natty.

Som ni kommer se på bilderna så hade det här suttit på ett litet tag när jag valde att lägga en stamping över. Det finns lite tipwear, men det får ni stå ut med.

Natty i sig är otroligt vackert vilket gjorde att jag inte ville ta bort för mycket av intrycket av basfärgen. Jag bestämde mig för att använda mig av Konads Silverspecialfärg och Konad platta M57 där det finns ett litet spetsmönster som är så där lagom diskret.

Jag är själv nöjd med resultatet. Det blev det där lilla extra utan att sticka ut för mycket. Vad säger ni? Blev det bra?


Last Sunday it was Zoya Monica that I had as a base for nail art and this Sunday it will be her sister Natty.

As you will see in the pictures, I had worn this polish a bit before adding the stamping. There is little tipwear, but you will have to endure.

Natty itself is incredibly beautiful which made me not want to remove too much of the base color impression. I decided to use my Konad Silver Special color and Konad plate M57 where there is a small lace pattern that are nice but kind of discreet.

I'm am happy with the result. It was that little extra without standing out too much. What do you say? Was it good?

7 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!