lördag 22 september 2012

T = The Dynamos - Brite Bird

Det här mina vänner är ett lack som jag fullständigt älskar!

The Dynamos är ett lack från Brite Bird som Sanna på Make up my lack står bakom. förutom att namnet får mig att tänka på en av mina absoluta må bra filmer nämligen Mamma Mia där huvudpersonen hade en grupp som hette Donna & The Dynamos så är det också ett av de lacken som jag är mest nöjd med att jag köpt av alla Indiemärken som florerar där ute.

Det är ett navyblått lack fullpackat med silver och ljusare blå glitter. När jag började applicera kändes det som ett jellylack, men det vill jag inte påstå direkt att det är. Formulan är perfekt och torktiden var riktigt bra. Penslen var lite för mjuk tyckte jag, men helt hanterbar. Jag har tre lager på för att det skulle ge täckning. Tror att det kan vara bra att använda det här ovanpå något blått cremelack för att slippa slösa för mycket på det.

Jag är väldigt impad av lackets egenskaper och av det absolut strålande resultatet. Ser ut som en liten stjärnhimmel. Har läst någonstans att det här har jämförts med Essies Starry Starry Night, men jag kan inte säga något om likheten eftersom jag inte äger det lacket.


Idag blir det även en extra bild. Lacket heter ju ändå något med Bird och min lilla blåa fina Undulat har inte fått vara med här en enda gång än. Äldste sonen tyckte inte Tonks skulle få vara med idag heller eftersom han anser att det här Undulatherren inte är speciellt Brite...


This my friends is a polish that I absolutely love!

The Dynamos are a polish from Brite Bird that Sanna from Make up my lack stands behind. Except that the name makes me think of one of my feel good movies namely Mamma Mia where the main character had a group named Donna & The Dynamos, it is also one of the polishes that I'm most pleased that I bought from all the Indie labels that flourishes out there.

It is a navyblue lacquer packed with silver and light blue glitter. When I started applying it felt like a jelly coat, but I would not say directly that it is. The formula is perfect and the drying time was really good. The brush  was a little too soft, I thought, but quite manageable. I have three layers on for coverage. I think it might be good to use this on top of a blue creme polish to avoid wasting too much of it.

I'm very impressed with this polish both the excellent formula and the end result that is brilliant. Looks like a starry sky. Have read somewhere that this has been compared to Essie Starry Starry Night, but I can not say anything about the similarity because I do not own the polish.


Today I will also give you a bonus picture of my beautiful blue Spangled Budgie Tonks! The brand name has after all bird in it!

7 kommentarer :

 1. Vilken tur att du visade detta. Så vackert att jag dånar. Måste nog se till att skaffa innan det tar slut. Sanna är imponerande. :)

  SvaraRadera
 2. Jag har tänkt klicka hem det här flera gånger, det ser verkligen underbart ut. Nu har jag belagt mig själv med köpstopp ett litet tag dock.

  SvaraRadera
 3. Jag älskar lacket! Jag köpte det och hololacken och jag ångrar inget av de köpen. Undulaten är ju jättefin! När jag föddes hade vi en undulat som hette Romeo. HAn hängde med länge och blev 16 år. Helt underbar fågel!

  SvaraRadera
 4. Jättefint lack! Det är så himla sött att du har med dina små bonusbilder på djuren då och då. Blir glad. :)

  SvaraRadera
 5. Det är ett fint lack! Jag har funderat över om jag behöver detta men kom fram till att behöver kanske är fel ord:) Försöker hålla köpstopp dessutom, får väl se hur det går...

  SvaraRadera
 6. Oh wow, that's a really cool blue!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!