onsdag 19 september 2012

P = Panda-Monium Pink - OPI

Bokstaven är P och lacket heter Panda-Monium Pink från OPI.

Jag tycker väldigt mycket om OPI:s borstar och formulan var också ganska trevlig. Så nu har jag sagt vad som var positivt eller nej, för torktiden var också ok.

Nu till färgen. Usch säger jag! Det här är så långt ifrån min färg som man kan komma. Den är typ pastellrosa med lite drag åt lila. Jag lovar att den inte satt kvar länge på mina naglar. Den är för blek, tråkig och för rosa för att den ska passa mig. Men förstå mig rätt nu. Vissa trivs och ser väldigt fina ut i den här typen av färg och det är ju kul, men jag klarar den inte. Men tänk vad tråkigt det vore om alla gillade samma färger!

I alla fall så tog det mig tre lager för full täckning. Lite strimmigt blir det, men det jämnar ut sig med ett lager Seche.

Men varför har jag då köpt den här då? Jo, den följde med i ett lackpaket som jag budade hem på Tradera. Samma som Isadora South Beach annars hade den inte landat i mitt hem. 


The letter is P and the polish is alled Panda-monium Pink from OPI.

I really like OPI's brush and the formula was also quite nice. So now I have told what was positive or no, the drying time was also ok.

On to the color. Yikes, I say! This is so far from my color as you can get. It's kind of pastel pink with a little touch of purple. I promise that it didn't last long on my nails. It's too pale, dull and too pink for it to fit me. But understand me right now. Some are happy about this color and looks very nice in it and that's great, but I can't learn to like this.  But imagine what a boring world this would be if everybody liked the same things and colors!
Anyway, it took me three layers for full coverage. It's a bit mottled but it evens out with a coat of Seche on top.

But why have I bought this then? Well, it came with a polish package I got on Tradera. Same as Isadora South Beach otherwise it would not have landed in my home.

8 kommentarer :

 1. Det var inte riktigt en färg i min smak heller...

  SvaraRadera
 2. Sött som socker, men inte jag!

  SvaraRadera
 3. Jag förstår precis vad du menar med färgen. :)

  SvaraRadera
 4. Lite för lila för min smak.

  SvaraRadera
 5. Nej blä, haha!
  Alldeles för gulligt, pastelligt och vitbaserat!
  Den är inte alls "Jag" heller :)

  SvaraRadera
 6. Hihi jag tyckte den var supersöt (har en liknande från kicks på mig - midsummer lily :))

  SvaraRadera
 7. Nja, inte riktigt min kopp te heller. Hade nog gillat det bättre om det var mindre lila i tonen.

  SvaraRadera
 8. It's a colour that can look cute on some girls, but not on me either :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!