måndag 3 september 2012

A = Alias - Color Club

Jag har fått inspiration från Sminkan och Pamsan på Claws In Color till att göra en egen ABC-Resa bland mina oprövade lack. Det vill säga att nu kan jag inte smita undan utan jag måste ta ett lack på rätt bokstav för att få prova nästa. På det sättet blir en del av alla jag har oprövade använda troligen tidigare än om jag bara tar ett i mängden. Däremot har jag inte satt någon regel att jag måste ta det som jag har haft längst, vilket jag kanske borde gjort.

Först ut på bokstaven A är  ett lack som jag i och för sig inte haft i mina ägor så jättelänge, men lacket har funnits ute i handeln sen förra året. Det handlar om Color Clubs Alias. Ett suveränt vackert duokromt lack som har både svart, guld, grönt och mest lila i sig. Eftersom det har mycket lila i sig är det även lite knepigt att fånga i all sin prakt på foto. Så det blir många foton, men inte mycket bevis på det duokroma.

Det enda som jag tycker är tyvärr med det här lacket är att det är ganska skirt. Jag har fyra lager på. Jag kanske hade kunnat komma undan med tre tjockare, men då blir torktiden lite tråkig, vilket den inte var med fyra tunnare. Det här är ett sånt där typiskt Helena lack igen. Jag är nog nästan lite kär tror jag.I got inspiration from Sminkan and Pamsan the Claws In Color to make my own ABC-journey among with my untried polish. That is, I have to use my untried in the alphabetic order. This way I will probably use some of my untested faster than if I just pick a color randomly. However, I have not set any rule that I have to take the one that I have had longest on each letter, which maybe I should have done.

First on
the letter A is a polish that I haven't had in my property for so long time, but the polish has been out in the trade since last year. I'm talking about Color Club's Alias​​. A supremely beautiful duochrome paint that has both black, gold, green and purple in it. Since it is very purple in itself, it is also a bit tricky to capture in all its glory on the photo. So there will be lots of photos, but not much evidence of the duochrome.

The only thing I
think is unfortunately with this polish is that it is quite delicate. I have four layers on. Maybe I could get away with three thicker, but then the drying time would have been a bit boring, which it was not with four thinner. This is one of those typical Helena paints again. I think I'm almost a little in love.

10 kommentarer :

 1. I was in love too when I bought this one, but the multichrome didn't transfer onto my nails, so all I could see was purple, no matter how much I twisted and turned my fingers. So I must admit that I was a bit disappointed.

  SvaraRadera
 2. Det är ett typiskt Sofia-lack också! ;D Älskar hur det ser ut! Var dessutom allt för länge sedan jag använde det...

  Kul att vi började med alfabeten på samma dag!

  SvaraRadera
 3. Det där är ett sådant vackert lack på andra men gillar inte färgen på mig själv tyvärr.. *snyft*

  SvaraRadera
 4. Fint lack. Kan tänka mig att det var svårfotograferat med det färgspektrat som den rymmer. Påminner lite om W7 -metallic mercury eller W7 -metallic jupiter (eller om man skulle blanda de två). Har inte testat dem än så hur de ser ut på nageln vet jag inte (tänker bara flaska).

  SvaraRadera
 5. Åh, jag tycker att detta var superfint! Och matchar din blogg! Jag började med alfabet i lördags, men jag kommer inte blogga varje dag så jag kanske aldrig blir klar. Haha!

  SvaraRadera
 6. Alias är verkligen ett toppenfint lack!

  SvaraRadera
 7. oh Helena, you should have joined our ABC challenge that we had 2 months back!!!
  I've never heard of this polish?? It looks beautiful!!! 4 coats though... hmm.. that would definitely test my patience!

  SvaraRadera
 8. Jag har också haft min flaska ett tag (läs över ett år) och inte provat än! Jag förstår inte varför det är ju så vackert!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!