söndag 9 september 2012

Nailart Sunday: Speedway!

Igår var jag på Speedway GP i Målilla och självklart var jag ju tvungen att se till att naglarna matchade evenmanget :)

På GP är det fyra förare som kör i varje heat och varje förare tilldelas en bana som har en speciell färg. Innan varje heat börjar så är det av någon anledning 4st tjejer med paraplyer som går ut och visar vilken bana som är vilken. Varför inte killar med kvastar i stället??

Nåja, för att få till rätta speedway naglarna så bestämde jag mig för att ha en nagel i varje banfärg och så förstås en målflagga på den 5:e nageln.

Färgerna är alltid i samma ordning och för att ni ska förstå så bjuder jag på en bild på "paraplytjejerna".


Nu åter till naglarna som blev så här:Färgerna som jag använt är: Color Club Almost Famous, Barielle Enduring, LA Girl Disco Brites Deejay, YSL Rouge Sublime och till tummen Barielle igen och Konad svart special färg. Mönstret kommer Mash platta no.38.

Jag bjuder även på målflaggebonusbild och speedwaybonus idag.Yesterday I was at the Speedway GP in Målilla and of course I just had to make sure that the nails matched the arrangement :)

In the GP there are four drivers in each heat and each driver is assigned a path that has a specific color. Before each event begins, it's for some reason 4 girls with umbrellas that goes out and shows which path is which. Why not guys with brooms instead?

Well, to get to grips of my speedway nails  I decided to have a nail in each color and a a checkered flag on the 5th nail.

The colors are always in the same order and for you to understandI offer a picture of the "umbrella girls".


The colors I used is: Color Club Almost Famous, Barielle Enduring, LA Girl Disco Brites Deejay, YSL Rouge Sublime and on the thumb Barielle again with Konad blackstamping color. I used Mash plate no.38 for the pattern.

Today I also give you two bonus pictures. On of the flag that my thumb represent and one from the Speedway!

10 kommentarer :

 1. Haha, åh vad rolig idé! Snyggt blev det också :D

  SvaraRadera
 2. Hihi, så coolt! Jag tänkte även lite på spelpluppar! Typ Fia eller MasterMind!

  SvaraRadera
 3. Åh vad kul att gå på speedway! Och kreativ idé med naglarna också. :)

  SvaraRadera
 4. Jättefint, särskilt tummen! Jag tänker på tomtarnas julverkstad :)

  SvaraRadera
 5. Så kul med matchade naglar! Snygga, klara färger. :)

  SvaraRadera
 6. Kul grej. Min kille har "tjatat" om någon sån här typ av tema, men känns som att jag står och faller på att jag helt enkelt inte har något platta som jag kan stämpla mönstret med. Att frihanda den vet jag inte om jag klarar.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!