lördag 1 september 2012

Depend 209 Vinrött


Dags att plocka fram ännu ett av mina "fynd" lack och även ett av mina få arkivinlägg. Tanken var att visa ett helt annat lack idag, men förberedelser för 18-års firande tog lite längre tid än vad jag tänkt :)

Depend 209 är en mörk vinröd färg med rosa skimmer i. Återigen ett riktigt fint lack från Depend. Den här gången var lacket tyvärr ganska skirt så fyra lager krävdes för att få det opakt. Jag har inget problem med Depends borste, tycker faktiskt den är ganska bra. Helt ok torktid.

På bilderna har jag inte något topplack på, vilket jag ser nu kanske hade varit att föredra.Time to pick up another one of my "bargain" polishes.

Depend 209, a dark burgundy color with pink shimmer in. Again a really nice paint from Depend. This time, unfortunately, the formula is quite delicate so I needed four layers to get it opaque. I have no problem with Depends brush, actually I think it is pretty good. The drying time was Ok.

In the pictures I have no top-coat on, which I now see might have been preferable.

2 kommentarer :

  1. Haha kanske dags att jag plockar fram mitt också.. :) det här stått oanvänt i snart två år, sen Nailtastic skrev att hon tyckte den var "köttfärgad" ;) Såklart jag måste ge den en chans, den ser ju fin ut!

    SvaraRadera
  2. It's a really nice colour, but four coats is a little too many to my likings, especially for such a dark colour.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!