torsdag 13 september 2012

K = Kleancolor Pastel Yellow

Kleancolor Pastel Yellow var ett av lacken som jag använde flitigt i mitt påsktema, men nu tyckte jag att ni kunde få se det utan några prickar eller annat på och dessutom så passar det in på bokstaven K som i Kleancolor. Som ni ser på längden av naglarna så är det här ett arkivinlägg. Ok, det blir väl lite fusk, men det har aldrig varit visat för sig självt på bloggen innan och jag hade inget annat på K!

Helt ok att lacka med, precis som andra pasteller blir det lite ojämt först, men jämnar ut sig rätt bra med ett topplack på. Tre lager täcker det på. Torktiden var så där bra. Kleancolor är ju lite sega att få att torka, men Seche fixade till detta också.

Färgen är precis som namnet antyder Pastellgul, inte direkt en favorit hos mig, men väldigt användbar som bas till olika typer av nailart.

Visst det är en söt gul färg, men jag känner mig inte riktigt hemma i den.

Kleancolor Pastel Yellow was one of the paint that I used frequently in my Easter theme, but now I thought that you could see it without any spots or other things on. And it also fits in to the letter K as in Kleancolor. And as you se on the length of my nails this is something that I found in the archive. But never the less it has never been seen on it's own on the blogg.

Ok to paint with, like other pastels, it becomes a bit uneven at first, but evens out quite well with a top coat on. Three layers to cover completely.  Kleancolor is a little tough to get to dry, but Seche fixed it this, too.

The color is as the name implies Pastel yellow, not exactly a favorite of mine, but very useful base for various types of nail art.

4 kommentarer :

  1. I totally understand why you used this polish in your Easter theme, because it just screams Easter yellow! :D

    SvaraRadera
  2. Fint pastellgult lack, kan tänka mig att det funkar bra som bas till nail art.

    SvaraRadera
  3. Det ser okej ut, men jag tycker allt att jag sett finare pastellgula. China Glaze Lemon Fizz är nog min favorit.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!