tisdag 18 september 2012

O = Ozotic - 505

Nu blir det märket som får stå för bokstaven O.

Ibland kan man ju fråga sig varför i hela friden man låtit något stå och vänta på att bli använt så länge. Den här lilla skönheten som heter Ozotic 505 har jag haft stående sen i juni. Nu har jag i alla fall ändrat på detta och tur är väl det!

Lacket i sig är väldigt skirt så jag valde att först måla på två lager av NOX Twillight Black Tie och sen ett lager av 505:an. Och vilket resultat det blev! Jag älskar sådana här lack. Det är multikromt i en blandning av grön, blå, lila och svart. Det är lite svårt att säga något om formulan eftersom jag bara la ett lager över ett annat lack. Men den kändes lättarbetad och torkade helt ok.

Tyvärr så är det här ett av dom lacken som inte kommer att tillverkas mer av Ozotic serien. Så har ni ett ska ni vara glada och skulle ni hitta ett till vettigt pris, köp det! Den här lilla fina flaskan är i alla fall min och bara min!

Jag bryr mig normalt sett inte så mycket över hysterin över utgående lack, men just det här passade jag på att köpa rätt fort när jag fick veta att dom skulle utgå och inte alls av den anledningen att dom kommer försvinna utan för att jag haft ögonen på det ett tag och ville verkligen ha det för att det är så vackert!

Idag blir det bildspam!
For the letter O I choosed a polish from Ozotic.

Sometimes I ask myself why on earth I let lovely polishes stand and wait to be used so long. This little beauty named Ozotic 505, I have been standing since June. Now I have at least changed this, and fortunately so!

The polish itself is very delicate so I chose to apply it over two coats of NOX Twillight Black Tie and then a layer of 505. And what a result it became! I love this kind of polishes. It is multichrome in a mixture of green, blue, purple and black. It's a bit difficult to say anything about the formula because I only put a layer over another polish. But it seemed easy to work with and dried perfectly ok.

Unfortunately, this is one of them paint that will not be made ​​more of Ozotic series. So if you have one, you should be happy and if you don't and finds one for a reasonable price, buy it! This little bottle is mine anyway, mine and only mine!

Normally I don't care much of the hysteria over the outgoing varnish, but this I took the opportunity to buy pretty quickly when I was told that they would not be sold anymore and not at all for the reason that they will go away, but because I had my eye it for a while and really wanted it because it's so beautiful!

Today it will be image spam!

11 kommentarer :

 1. Håller helt med, Ozotic's multikromatiska lack är verkligen värda att skaffa innan de försvinner

  SvaraRadera
 2. Det var verkligen vackert! Alldeles magiskt!

  SvaraRadera
 3. Fina bilder! Jag använder mina Ozotics så sällan för de kräver layering och jag planerar sällan från det hållet. Alltså, layering kommer för mig mer genom att jag inte orkar lacka om från grunden och därför lägger något över det lack jag bär. Det är synd för Ozotic har fina multikroma.

  SvaraRadera
 4. Just den här typen av multikroma lack är det bästa som finns. Det är dock väldigt synd att de inte funkar på egen hand, men det är så värt att layera dem ändå, så det gör inget.

  SvaraRadera
 5. Åh så fina bilder!!!! dör lite inombords av att se hur underbart fint det tycks vara. bara wow, wow, wow. :D

  SvaraRadera
 6. Åååh! Det där är enastående. Äger inte ett enda Ozotic men vet ju inte ens vart jag ska börja så det har inte blivit av att jag har beställt.

  SvaraRadera
 7. Oj, vad häftigt det var! Det ser ut som att du har photoshoppat fram de olika färgerna, riktigt coolt! Tyvärr är jag inget större fan av layering, kanske främst för att jag mest målar nail art, och då blir det så mäckigt om man först ska ha en basfärg, sen ett layering-lack och SEN en design också. Men fantastiskt fint var det i alla fall!

  SvaraRadera
 8. What a stunningly beautiful polish. Wow!!

  SvaraRadera
 9. Gah, såå vackert! Jag dånar för fulla muggar!

  SvaraRadera
 10. This is so amazing. I wished I owned some Ozotics :(

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!