onsdag 29 februari 2012

Orly Rock Solid

Inget sockersött idag! Istället något som jag trivs suveränt bra i. Nämligen Orly Rock Solid från Mineral FX kollektionen.

Jag har läst på andra bloggar som recenserat det här lacket att man varit besviken över att det inte alls är lika glittrigt som det ser ut i flaskan. Och nej, det är det inte, men helt underbart ändå!

Om man bara målar tillräckligt flödigt så räcker det säkert med två lager, fast jag är inte så bra på det så jag kör med tre. Formulan var trevlig och som jag skrivit förut så älskar jag Orlys korkar. Så sköna att hålla i när man ska måla.

Färgen kan väl beskrivas som grafitgrå kanske,  med massor av olikfärgade små glitterpartiklar och en stänk av silver i sig. Det här är en favorit (igen..). Fick en hel del positiva kommentarer på jobbet. Och det är ju alltid trevligt. Största erkännandet var nog när sönerna inte direkt sa att det var sk**fult. En av dom tyckte till och med att den var fin.

Jag tycker att det blev alldeles lagom mycket glitter av det här.
 Lacket var lite knottrigt, men inte värre än att det hjälpte med ett lager Seche Vite för att jämna ut det. Alltså inget som jag ser som ett problem.

Är nog lite kär i den här färgen, precis som jag är i Rococo a-go-go från samma kollektion. 

Någon skrev att det var lite holo aktigt glitter i Rock Solid, vet inte riktigt om jag håller med. Tycker nog mer att det är vanligt glitter.Dagens manikyr består då av: Essie Ridgefilling Basecoat, Orly Rock Solid och Seche Vite.

Det här är definitivt min grej, men är det något som ni känner för?

Todays polish is: Orly Rock Solid a beautiful I think I would like to call it graphite grey polish with lots of shimmer and glitter in different colours. This is definitely a shade that I feel very comfortable in. I can even say one of my favourites.

What do you think? Is this a shade that you would wear?

6 kommentarer :

 1. Svarta naglar = svarta banor på lördag, eller? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja du Annica, känner mig lite tveksam till det. Så därför tänker jag köra lite safe och lägga till både rött och grönt till på lördag :)

   Radera
 2. Det var verkligen en snygg färg!

  SvaraRadera
 3. Snygg. Finns en hel del liknande lack aktuella just nu, testat IsaDoras - Black Galaxy? Oxå svart bas med prismatisk glitter i. Svart med glitter i kan nog aldrig gå fel;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte hunnit testa den än, men den finns i samlingen. Har även China Glaze Cosmic som är liknande.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!