tisdag 28 februari 2012

Depend 003 Sockersött Rosa

Tänkte visa ytterligare ett sånt där lack som jag haft i min samling ett tag, använt kanske en gång och sen glömt bort det. Troligen för att sockersöta rosa skimmerlack inte precis är min grej. Men faktum är att jag faktiskt tycker det här är rätt ok.

Vad pratar jag om? Jo, Depend 003 som fortfarande finns i butik.

Det är lätt att måla med täcker på två lager, kanske kan behövas tre om man målar riktigt tunna lager.

Glansigt och vackert. Två lager utan topplack på bilderna.

Det här är inget som jag brukar falla för, men ändå så kan jag mycket väl tänka mig att använda det här igen.


Nu är det ju så att jag har lite svårt att låta det vara bara ursprungslacket, så jag fick för mig att testa att lägga ett lager av Wet N Wild's Gray's Anatomy över. För övrigt så är Gray's Anatomy det värsta lack jag någonsin målat med. Tunnt och rinnigt. Kommer ihåg att jag fick ta fem lager för att få det opakt. Usch!

 Så värst stor skillnad blev det ju inte, men ändå ett litet drag av lila. 


Experimentlustan slutade inte där! Jag satte till sist på ett Matt överlack.

Depend Baslack och nr 003, Wet N Wild Gray's Anatomy och Rimmel Matte Finish.

Vad tycker ni om sockersöta lack och gjorde Gray's någon skillnad?

Thought I should show you another of those polishes that I had in my collection for a while, used maybe once and then forgotten about it. Probably because sweet pink shimmer polish is not exactly my thing. But the fact is that I actually think this is quite ok.

What
am I talking about? Well, Swedish Brand Depend 003 still available in stores.

It is easy
to paint with covers on two, maybe three is needed if you use really thin layers. On this I layerd Gray's Anatomy from Wet N Wild.
Do you like it?

3 kommentarer :

  1. sv: Jag förstår dig! Dock är det egentligen min kära mors nagellack, men jag anser att det är mitt med ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart det är ditt lack också. Hon får väl dela med sig ;)

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!