torsdag 9 februari 2012

NYX Between Mauve and Purple med Konad prickar.

Jag lider av beslutsångest!
Efter att min familj tröttnat på att välja vilket av mina oprövade lack som jag skulle använda (oftast har vi inte alls samma smak var det gäller vilka färger som är fina) skaffade jag mig en slumpgenerator på mobilen. Det hela funkar som så att jag har en lista på de lack som jag inte provat. Jag skriver in antalet på dom och slumpgeneratorn berättar vilket nummer som jag ska ta.

Jo, jag vet det är extremt nördigt, men det funkar! 

Igår blev då slumpgeneratorns val NYX Between Mauve and Purple.

För mig var detta ett helt nytt oprövat märke och jag måste säga att jag är väldigt positivt överraskad. Lätt att lacka med och jag hade nog kunnat komma undan med 2 lager.För att göra manikyren lite roligare använde jag China Glaze White Out på ett finger och sen är det Konad speciallack till prickarna.
Som jag skrev i tidigare inlägg så är jag inte världsbäst på att lacka än, så jag får be om ursäkt om det kan vara lite kladd kvar. Har konstaterat att allt sånt syns mycket bättre på bild! Mina nagelband är också en tråkig historia. Problemet där heter kyla :(

Jag ska försöka öva upp mig på att få lite bättre foton också. Men så länge så får det här duga.


Det här är vad jag har använt till den här manikyren. Baslack Essie Ridge Filler, China Glaze White Out, NYX Between Mauve and Purple, Konad Vit och Lila speciallack, Konad platta M79 och sist men inte minst Seche Vite på toppen.

På återseende och lämna gärna ett spår efter er i form av kommentarer!

Helena

This is my manicure made of NYX Between Mauve and Purple, China Glaze White Out and Konad Special Polish. I also used Konad plate nr M79 do make the dots. 

NYX was a new brand for me and I must say that I was impressed. I really liked the formula so there might be more of this brand in the future.

2 kommentarer :

  1. Jag har sett väldigt mycket sämre bilder på andra nagelbloggar, så dina behöver du absolut inte be om ursäkt för :)

    SvaraRadera
  2. Kan inte annat än att hålla med Cactus, sett betydligt värre. När du kommit igång med lite inlägg så kommer du snart märka vad du vill förbättra bildmässigt och jobba på det. Sällan man är nöjd, jag är det typ aldrig;)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!