söndag 26 februari 2012

China Glaze White Out Zebrastyle

Idag är ingen vanlig dag! 

Yngste sonen fyller 14 år och det ska givetvis firas. Han har bestämt att vi ska äta pizza och spela bowling. Bra val tycker jag :)

Han fick också den stora äran att bestämma min manikyr. Att låta han bestämma är lite våghalsigt med tanke på att han inte har full färgsyn. Nu blev det en favorit i repris. Zebranaglar.

Nej, ni ser inte i syne.. Det är min högra hand som blivit fotad. Jag målade igår innan vi skulle iväg och fira grabben tillsammans med hans kusin. Hade lite bråttom så det svarta trycket smetade ut sig mer på vänster pga av att det inte var tillräckligt torrt. Dumt av mig! Som ni ser är det lite svarta streck på höger också, men dom syns inte så mycket i verkligheten.

Det här är nog ett av mina favoritmönster från mina Konad plattor.

Eftersom jag gärna har svarta kläder passar det här mig utmärkt.


Det vita är målat med China Glaze White Out vilket höll på att göra mig tokig. Fyra lager krävdes för att det skulle se vettigt ut. Inte var det speciellt snabbtorkat och som alla andra vita är formulan inge vidare. Till Zebraränderna har jag använt Konad Special lack och Platta nr: M57.

Har ni något tips på vettigt vitt lack som inte är jätterinnigt och krävs fyra lager för?
Valde min underbara, härliga son rätt?

Today is no ordinary day!

Our youngest son will turn 14 and it will of course be celebrated. He has decided that we should eat pizza and go bowling. Good choice I think :)

He also had the great honor to determine my manicure. And his choice is: Zebranails.

Do you like his choice?

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3469024/lacky-corner?claim=23xpayay3xs">Follow my blog with Bloglovin</a> 

5 kommentarer :

 1. Jag rekommenderar Zoya Purity, jag klarar mig alltid på två lager med det. Ofta kan man också "rädda" ett ojämnt cremelack med ett rejält lager överlack, det smälter liksom ner det ojämna och gör att det ser bra ut utan att man behöver fixa det med ännu mer av cremelacket. Med snabbtorkade lack över basen är det mycket lättare att stämpla konad över också utan att det blir märken i lacket :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade ändå kört en vända med Seche över det vita innan jag stämplade. Håller med om att det blir lättare då. Fast av någon anledning bestämde jag mig för att lägga ett lager Seche till över ränderna. Kunde ju funkat om jag hade haft tid att vänta. Jaja, man lär så länge man lever!

   Radera
 2. Tuff manikyr:) Tog mig friheten att länka dig i NailArt Sunday då jag anser att detta är ett mycket passande bidrag. Hoppas det inte gör något!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart gjorde det inget, tvärt om det är bara kul :) Tack!

   Radera
 3. Mavalas White är riktigt bra, täcker på bara två lager :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!