söndag 12 februari 2012

Orly Royal Velvet

Först vill jag börja med att tacka Transdesign för att dom skickade fel lack till mig!
Jag beställde China Glaze Gothic Lolita, men fick det här istället.

Jag målade nog med lite tunna lager, för jag fick ta till 4 innan jag var nöjd. Har läst andra som klarat sig med 2. Men vad spelar det för roll när resultatet blir så  här fint. För övrigt måste jag säga att jag älskar Orly's korkar. Underbart sköna att hålla i när man målar.


Lacket är Duokromt, det skiftar mellan mörkaste blått och lila. Glansigt och vackert :)

Som jag har förstått av andra bloggare så är det ofta svårt att få fram färgskiftningarna på sådana här lack på bild. Även jag hade problem med detta.

Därför blev det en hel hög med bilder som jag delar med mig av denna kalla och snöiga söndag.

Men jag tror att jag sparar den den bästa till sist :)

Här syns det klart och tydligt hur mycket lila det faktiskt är i Royal Velvet.

Det här är vad jag använde mig av: Essie Ridge Filler Basecoat, Orly Royal Velvet, Seche Vite Topcoat.

Och så här såg det ut innan jag började:

Den nakna sanningen!

Vad tycks är det här ett lack i er smak? Kommentera gärna, skriv vad ni vill att jag ska skriva om, vad ni tyckte om inlägget och om det är något lack i min väntelista som ni vill se.


På återseende!
//Helena

I would like to start with thanking Transdesign for sending me the wrong polish! I had ordered China Glaze Gothic Lolita but instead I got Orly Royal Velvet.

And I must say that this colour is absolute stunning! As you can se in the pictures this is shifting between blue and purple. This is definitely one I will use many more times.

3 kommentarer :

  1. Vad kul med en ny nagelblogg! Och vilka fina bilder du tar! Jag älskar Royal Velvet, det är en riktig skönhet som fått alldeles för lite uppmärksamhet.

    SvaraRadera
  2. Ja, vad kul med en ny blogg. :) Älskar detta lacket och håller med Nailtastic om att det fått alldeles för lite uppmärksamhet. Förstår inte varför.

    SvaraRadera
  3. Tack Pamsan & Nailtastic, det här med blogga visade sig ju vara riktigt kul :)Och Royal Velvet kommer absolut att användas mer gånger.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!