torsdag 1 mars 2012

China Glaze Electric Beat up in the sky!

Jag vill börja med att tacka mina små fina undulater som hela tiden låter mig låna deras dagsljuslampa när jag ska fotografera naglarna!

China Glaze Electric Beat är ett av lacken från deras Electropop kollektion. En ljusblå eller kanske man ska säga en mjuk ljusblå nyans. 

Formulan var inget vidare att jobba med. Liksom lite klistrig och tjock. Man borde kunna kommit undan med två lager, men det var mycket penseldrag då, så ett lager till och Seche Vite för att jämna ut så blev det helt ok.

Färgen är väldigt fin inte riktigt pastellig, men åt det hållet. På de två översta bilderna på enbart Electric Blue är det tre lager utan topplack och på helhands bilden är det med topplack.

Det var lite svårt att hålla den helt borta från nagelbanden då det blev så tjockt att jobba med. Torktiden var däremot snabb och fin.

Färgen tilltalar mig väldigt mycket.

Vid närmare eftertanke så påminner den faktiskt lite om den blåa på en av våra fåglar :)

Nu hade jag ju en speciell tanke när jag beställde hem just den här färgen. På en av mina plattor har jag ju fint molnmönster och vad skulle kunna bli en bättre färg att lägga vita fluffiga moln på än den här?

Är så nöjd så med mina små himmelsnaglar.

Visst är dom fluffiga och fina?

Den här manikyren är en sådan som man blir glad av att se när man tittar ner på sina händer.

Vad är era omdömmen om mina mjuka ulliga moln naglar och vad tycker ni om Electric Beat för sig själv?

China Glaze Electric Beat is one of the colours from their electropop collection. A light blue, or maybe I should say a soft blue hue.

The formula was not fun to work with. A little sticky and thick. I used three coats to try even out the brushstrokes and with a layer of Seche Vite on top to smooth things out.

I really like this colour and thought it was the perfect background for my cloudmanicure.

Do you agree with me?

6 kommentarer :

  1. Den blå färgen är verkligen superfin, men trist att många av lacken i den här kollektionen verkar ha knepig formula.

    SvaraRadera
  2. Som relativt nybliven småbarnsförälder dras min tanke omedelbart till barntextilserien moln av Gunilla Axén:) Härlig manikyr.

    SvaraRadera
  3. Tack allihopa! Jag håller nu tummarna för att varken Gothic Lolita eller Sweet Hook har samma formula. Både dom två och Aquadelic finns i min samling.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!