måndag 20 februari 2012

Kicks Pink Flamingo

Jag är normalt sett inte en så väldigt rosa person, men ibland kan jag göra undantag och brukar oftast vi dom tillfällena upptäcka att jag trivs ganska bra i starkare rosa nagellack.

Och ett starkt rosa är väl precis vad man kan kalla Pink Flamingo från Kicks eget märke.

 För övrigt så måste jag säga att jag gillar Kicks lacken. De jag har provat har varit riktigt bra att måla med. Dessutom är det ett väldigt rimligt pris på dom. Ska bli kul att se lite swatches på de nya vårfärgerna runt om i bloggvärlden.

Ok, man kanske ska tillägga att flaskorna rymmer 8 ml vilket är något mer än Depends, men mindre än i de flesta andra märkena. Tycker ändå att det är prisvärt med sina 39:- per flaska.

Som sagt ett starkt rosa, med lite lila skimmer i sig. Själv är jag riktigt förtjust i den här färgen och satt och klurade på vad man skulle kunna använda för Konad mönster för att förstärka färgen. 

På bilderna är det 3 lager och det behövs för att det ska se bra ut. Inget topplack.

För övrigt så kan jag också ge er tipset att inte försöka måla naglarna medans familjen spelar Trivial Pursuit och har allmäna skrattanfall. Kan bli en hel del "städning" efteråt då...

Den här bilden fick komma med för att visa det lila skimret ordentligt.

Den här gången använde jag OPI Base Coat och självklart Kicks Pink Flamingo.

Vad tycker ni om det här lacket och om Kicks egna i huvudtaget? Och ska jag prova att lägga mönster på?

This is one polish from the Swedish Cosmetic Stores Kicks own brand. It's called Pink Flamingo and is a bright pink shimmer. Not a neon but close. I have used 3 coats without topcoat on the pictures.
Do you like the colour or do think it would be better with som Konad on top?


2 kommentarer :

  1. Just Pink Flamingo är en ganska välanvänd flaska hos mig, snygg som accentfärg i nailarts. Gillar över lag KICKS lack även om en hel del av dem är i skiraste laget...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med om att en del av lacken är lite skira.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!