måndag 13 februari 2012

Alla hjärtans dag manikyr!

Egentligen så tycker jag att Alla Hjärtans Dag firandet har gått alldeles över styr i det här landet, men det här ju ett ypperligt tillfälle att fixa lite kul med naglarna.

Under hela tiden som jag och min man varit tillsammans så är det ganska lätträknade gånger jag fått presenter eller blommor. Han är helt enkelt inte så värst romantisk av sig, men efter senaste resan han gjorde till Paris med jobbet hade han med sig det här hem: YSL Rouge Sublime. Ett alldeles knallrött vackert lack som är helt underbart att lacka med.


Det här är två lager utan överlack. Fint va!

Så nära man kan komma.
Fast tyvärr så tyckte inte jag att bara lacket i sig skulle räcka för min Alla Hjärtans Dag manikyr. Utan lite hjärtan skulle det ju till också.

Nå, vad tycks? Det blev väl i och för sig lite gulligt, men inget som kommer sitta kvar en längre tid.

Så för att piffa till det lite extra så blev det lite annat på tummarna.

Jag la på topp lacket lite för fort så det finns vissa vita streck.

Nja, vad säger ni? Kanske inte något som behöver göras om till nästa år.

Och det här är vad jag använde: Essie Ridge Filler Basecoat, YSL Rouge Sublime, Konad vitt speciallack, Konadplatta M73 och en annan Stamping platta utan märke och som vanligt Seche Vite över alltihopa.

Kommentera gärna, jag vill veta om ni tycker med eller utan hjärtan var bäst!

Vi ses snart igen. //Helena

Happy Valentines Day!
Today I used my YSL Sublime Rouge to make a Valentines Day manicure. I used Konad plate M73 and another from an unknown brand to make the little hearts. The white colour is Konad Special Polish.
What do you think? Is it nicer without the hearts or with them?

2 kommentarer :

  1. Måste säga med hjärtan. Svag för nailart i alla dess former och inte riktigt lika svag för rött så valet var ganska enkelt;)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!