torsdag 23 februari 2012

Color Club Untamed Luxury

Vad jag har förstått så kommer lacket jag visar idag från Color Clubs höstkollektion 2010. Jag tycker det är kul att prova olika märken och ville testa Color Club. Surfade runt lite bland alla bloggar och såg det här lacket på ett flertal och tyckte det såg helt underbart ut. 

För ett antal år sedan hade jag inte rört vid något som var grönt, men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig, eller hur :)

Formulan på Untamed Luxury som dagens bilder kommer att visa är nog i sig inte så knepig, men man skulle tagit lite flödigare lager än vad jag gjorde från början tror jag. 3 lager och ett lager med topplack är vad jag har penslat på. Ytan är inte helt slät med 1 lager topplack, men jag tycker ändå att det känns helt ok.

Jag tyckte det var riktigt svårt att få fram rätt färg på bilderna även om jag försökte mixtra lite. Jag skulle nog vilja påstå att den är mer turkosgrön i verkligheten.

Untamed Luxury är alldeles underbart glittrande. Ett sånt där lack som man blir glad av. Lite bling-bling på naglarna är ju aldrig fel!

Jag gillade förresten penslen hos Color Club, mycket lätt att arbeta med. 

Dessutom kände jag mig sjukt nöjd med att jag i princip inte behövde städa något alls efter färdig målning! Jag börjar lära mig det här.

Var ju tvungen att ta med en lite suddig bild för att visa hur gnistrande fint CC Untamed Luxury är.

Tycker ni förresten att det blir för mycket bilder i varje inlägg eller ska jag fortsätta i den här takten?

Och som vanligt en bild på vad som användes: Av någon anledning har jag ett lager med OPI baslack och ett lager med Essie Ridge Filler bas. Color Club Untamed Luxury och sist men inte minst Seche Vite på toppen.

Vad tycks är det här ett lack i er smak? Brukar ni undvika glitterlack som inte är "släta" efter att ha lagt på topplack?

Color Club Untamed Luxury is from the Fall collection 2010. It's a stunning green/turquoise colored polish. I used 3 coats to make it look the best, but if you use thicker layers you might get by with only two coats. I found it hard to capture the exact right shade on the pictures but I hope you enjoy them.

Is this a polish that you like?

8 kommentarer :

 1. Mycket vackert!
  Det kan aldrig blir för mycket bilder i en nagelblogg, så länge alla är olika, och det är de ju :) Sen känner inte jag att du behöver anstränga dig med att ställa upp flaskor fint och fota dem om du inte vill, så vill du dra ner antalet bilder så skippa den isf :)

  SvaraRadera
 2. Det är så mycket snyggare på dig än vad det är på mig, fusk! ;)

  SvaraRadera
 3. Måste vara från samma kollektion som otherworldly? Har det här hemma och jämför med swatchar från internet och tycker inte alls att de stämmer överens, även om lacket är väldigt fint så gillar jag det nog mest i kombination med ett glitterlack eftersom Otherworldly är ganska matt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte att det är från samma kollektion, fast dom är båda väldigt glittrande :)

   Radera
 4. Looks gorgeous, I really like this color.

  SvaraRadera
 5. Untamed Luxury är så makalöst vackert! Tveklöst kollektionens vackraste lack! :-)

  SvaraRadera
 6. Har inte ens provat min flaska än, skandal!

  Jag gillar den översta och de tre nedersta bilderna bäst. Tycker de säger allt man behöver veta :)

  SvaraRadera
 7. Tack allihopa! Tyvärr så satt inte det här lacket speciellt bra på mig, redan dagen efter hade jag tre naglar som det chippat på :(

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!