torsdag 9 februari 2012

Här är jag :)

Välkommen till mig!

Den här bloggen kommer att handla om min nya passion: Nagellack!

Jag läste någonstans på webben att man inte räknas som en äkta Nörd förrän man ägde minst 100 lack, riktigt så nördig är jag inte än, men klart på väg :) Allting är en fråga om definition. Om man t.ex. frågar min familj så har jag passerat Nörd stadiet för länge sedan.

Jag är absolut inget proffs på nagellack eller på nagelvård. Jag anser mig själv vara en glad amatör. Jag hoppas att ni kan ha lite överseende med detta. Det kanske inte kommer att vara perfekta manikyrer, men jag övar och blir bättre.

Hur startade allt det här då?

Jag skyller allting på den danska hårdrocksgruppen Volbeat!! Varför? Jo, allting började när vi var på konsert med Volbeat i Malmö. Dagen efter gick vi förbi en Nagelsalong (heter det så?) jag som aldrig varit på manikyr bestämde mig för att unna mig lite lyx. Sagt och gjort! Jag kom ut därifrån med naglarna nyfilade, uppfräschade och fint lila.

Sen den dagen för ca 1½ år sedan har jag inte haft "nakna" naglar många gånger.

Jag målar om naglarna ca 2-3 gånger per vecka. Jag brukar ta foton för att själv kunna kolla bakåt på vad jag tyckte var snyggt eller inte så tanken slog mig att jag ju lika gärna kan dela med mig :)

Håll utkik efter nästa inlägg, då lovar jag bilder på mina fina prickiga naglar!

Welcome to my place!

This blog will be about my new passion: Nail Polish!

I read somewhere online that you do not count as
true geek until you have at least 100 bottles of polish, I not that nerdy yet but clearly on the way :) If, for example you ask my family, I have passed the geek stage long ago.

I'm definitely no pro in nail polish or nail care. I consider myself a happy amateur. I hope you can have a little patience with this. It might not be perfect manicures, but I do practice and hopfully it will get better.

What started all this then?

I blame everything on the Danish heavy metal band Volbeat! Why? Well, it all started when we had been to one concert with Volbeat in Malmoe. The day after we went past a nail salon. I had never been to a salon and gotten my nails done before, so I decided to give it a try. Said and done! I got out of the salon with my nails fixed and with purple polish on them!

That is about 1 ½ years ago, Since then I have not had my nails 'naked' many times.

I paint my nails 2-3 times per week.

Look out for the next post, then I promise pictures of my beautiful spotted nails!

4 kommentarer :

 1. Välkommen! :) Alltid roligt med nya bloggare i sfären!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Jag har haft mycket hjälp av din köpguide som du har på din blogg.

   Radera
  2. Roligt att höra, alltid kul att kunna hjälpa till :)

   Radera
 2. Hej:) Kul med en ny blogg i gemenskapen, välkommen:)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!