lördag 18 februari 2012

Barielle Date Night med Milani Gems = Melodifestivalbling

3:e Deltävlingen i Melodifestivalen ikväll och jag tänkte bjuda på lite Bling-Bling.

Det min slumpgenerator sa till mig att använda mig av den här gången blev Milani Gems. Nu är inte jag ett stort fan av att använda mig av 3-4 lager av enbart glitterlack utan tycker oftast det blir snyggare som effekt.

Som bas valde jag det väldigt vackra Barielle Date Night. Jag har bara en flaska Barielle än så länge i min samling, men det är en mycket trevlig liten kompis. Lätt att lacka och den här gången nöjde jag mig med 2 lager.

På bilden är det som sagt 2 lager utan något topplack. Så vackert! Jag älskar den här mörkgröna färgen.Den här skönheten behöver egentligen inte något effektlack på sig för den är bra som den är, men nu var det ju Milani Gems som jag skulle prova så då får det här bli basen för den här gången.

Gems är ett glitterlack liknande om inte till och med snudd på kopia av OPI Rainbow Connection. Med glitter i olika storlekar i massa olika färger. När jag skulle välja bas valde jag mellan svart (för kontrasens skull), grönt, starkt rosa eller skarpt blått. Alla hade nog kunnat funka lika bra.

Lite knepigt att fördela jämt på nageln, så det struntade jag i och lät det bli som det ville med det.

 Vädret var helt ljuvligt när jag skulle ta mina foton, så jag passade på att gå ut. Lite knepigt att få fram hur fint det här är på bild, men det får duga så här. 

 Yngste sonen tyckte det här var en julig manikyr och det kan han väl ha rätt i kanske. Fast jag tyckte att den passar alldeles utmärkt till vilket fest tillfälle som helst.


Jag måste nog tillägga att jag tycker det är finare i verkligheten än på bild även om bilderna blev ganska festliga dom också.

För att ta till ett lite ovanligt sätt att visa hur "blingit" det här faktiskt är så bjuder jag på två stycken svart/vita foton också.

 Kanske inte helt konventionellt, men det funkar ju! Ingen av bilderna i färger gör rättvisa till hur pass mycket gnister och glitter det faktiskt är i lacket. Så håll till godo och tala gärna om för mig om ni tyckte att det här var en bra idé.

Och som vanligt en sammafattning om vad som använts. Essie Ridge Filling Base Coat, Barielle Date Night, Milani Gems och på toppen Seche Vite.

Vad tycks? Duger det som festmanikyr eller hade en annan basfärg varit bättre och vad har ni själva på era naglar idag?

See You! 
//Helena

What I'm showing you today is Barielle Date Night with the effect of Milani Gems on top. Gems is very similar to OPI Rainbow Connection. I'm not a big fan of using glitterpolishes on their own, but as an effect they are great. As a base I choosed a dark green colour this time, but there are many that could have worked. To show you just how sparkly this really is I will give you two black and white photos. Not the most normal way to show something colourful but it works!

What do you think? What basecolour would you have selected?

3 kommentarer :

 1. Jag tycker Date Night var snyggare för sig själv, men så älskar jag ju gröna nagellack överlag. Supersnyggt! Vart har du köpt det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köpte det från Transdesign, vet inte riktigt var man kan få tag på Barielle här i Svergie.

   Radera
 2. Tänkte precis fråga vart man kan köpa nagellacket, Barielle Date Night, och såg då att du redan svarat på den frågan :) Verkligen en snygg grön nyans.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!