tisdag 21 februari 2012

Hello Kitty

I tidigare inlägg funderade jag på att sätta något mönster över Pink Flamingo.

Sagt och gjort! Jag nämnde även tidigare att jag inte är någon rosa person, då kan jag tillägga att jag inte är speciellt "tjejig" av mig i gällande kläder och färger heller. Kanske beror det på att jag bor ihop med 3 stycken av det manliga könet och om vi räknar in husdjuren så blir det 8 st!

Trotts detta så blev det en extremt flickaktig manikyr av min flamingo till slut.

Säg Hello till Kitty :)

 Tycker faktiskt det blev riktigt gulligt.


Jag använde mig av samma bas som i förra inlägget, men la på ett mönster från en Gcocl platta nr C02 med Konad special färg.

Vad sägs om det här? Alldeles för gulligt eller en kul grej?

Måste också visa den lilla ugglan som jag målade på min Uggletokige sons nagel. Hittade en bild på någon av de andra nagelbloggarna där man gjort en hel hand med olikfärgade ugglor. Så jag kunde ju inte låta bli att testa.
 Inte världens mest välmålade, men ändå ett bra första försök :)

I decided to ignore the fact that I'm not a very "girlie" person and did some Hello Kitty stamping on top of Kicks Pink Flamingo. 
Do you like it or did it ruin the polish?

5 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!