fredag 16 mars 2012

Holofredag Agro meets Hi-Tech

Igår visade jag China Glaze Agro som jag är smått kär i.

När jag satt och surfade runt bland olika bloggar så såg jag en layering med Milani Hi-Tech över ett grönt lack. Tyvärr kommer jag inte ihåg vilken blogg det var, men om du känner igen att det kan vara ditt inlägg jag menar får du gärna lämna en kommentar så länkar jag till detta.

I vilket fall som helst så fick det mig att fundera på om inte det skulle funka att lägga Hi-Tech över Agro. Så självklart testade jag! Och visst funkade det.

Jag tycker det blev en riktigt bra kombo.

Sen får jag väl kanske erkänna att Agro kanske är finare ensam, men man måste ju experimentera ibland. Finfina regnbågar.

Jag hade inte möjlighet att ta några utomhusbilder i dagsljus, vilket är synd för då hade effekterna synts tydligare. Nu är det ju också så att jag inte kan låta det här sitta kvar så länge till eftersom jag ska på begravning och jag känner inte att det här kanske är riktigt lämplig manikyr för ett sånt tillfälle.

Gillar ni effekten eller var Agro finare för sig själv?

Yesterday I showed you China Glaze Agro as I am somewhat in love in.

As I sat and surfed among various blogs, I saw a layering with Milani Hi-Tech over a green shade. Unfortunately I do not remember which blog it was, but if you recognize that it may be your post I mean, feel free to leave a comment and I will link to it.

In any case, it made ​​me wonder if it would work to add Hi-Tech over Agro. So of course I tried! And of course it worked.
Do you like it or should I have left Agro alone?
8 kommentarer :

 1. Hit! Mycket fint. Får se om det blir nån holo för mig idag. Skulle gissa att jag låter dem vara omålade ett par dagar till

  SvaraRadera
 2. Läckert! Jag är en sucker för holo så jag tycker det här var snyggare än Argo ensamt :)

  SvaraRadera
 3. HIT! Argo var fint ensamt också, men lite holo "on top" gör det mycket roligare

  SvaraRadera
 4. Tack allihopa, jag var rätt nöjd med resultatet och kommer säkert att "mixtra" mer gånger.

  SvaraRadera
 5. Det blev riktigt snyggt, lite wowkänsla!

  SvaraRadera
 6. I love it!! I really really like Agro, and the only thing that could make it even better is glitter or holo. Beautiful!!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!