fredag 2 mars 2012

Holofredag med Queens & Shadows Hologram

God Fredag på er allihopa!

Idag vill jag visa er en liten godbit som jag budade hem på Tradera för att sedan upptäcka att det fanns en hemsida med webbshop.

Sidan heter Queens & Shadows och säljer diverse makeup och nagelprodukter. Sortimentet varierar nog lite grann tror jag. Länk till sidan finns här.

Just det här effektlacket som jag köpte heter Hologram och används över något annat baslack för att få Holografisk effekt. Det är inget topplack i sig utan man behöver en vända med det över också.

Det är lätt att måla med. Formulan är bra, men man bör ta ett rätt flödigt lager för bäst effekt. Lacket säljs i flaskor på 6ml.
På bilderna så har jag lagt det över Orly Rock Solid som redan satt på, så ni får ursäkta att det kanske är lite slitet i kanterna.

Utan direkt solljus eller lyse mot naglarna är inte effekten så uppenbar, men jag tycker det är väldigt fint ändå.

Så här ser det ut i flaskan.

En liten jämförelse. På översta bilden är det med Hologram och på understa endast med Rock Solid. Inte någon jätteskillnad, men visst ser man regnbågarna? Jag kan tillägga att skillnaden var mer uppenbar i verkligheten.

Självklart går ju det här att använda över vilket lack som helst för att piffa upp det lite.

Fin regnbåge!

Jag själv tycker om den här typen av lack som man slänger på när man inte riktigt orkar fixa till naglarna med en helt ny manikyr. Vad säger ni andra?

This is a Holographic Layering polish from Queens & Shadows. A Swedish webshop. I have layered it on top of Orly Rock Solid simply to make my manicure last another day. 

Do you like it or do you prefer "real" holopolishes?

6 kommentarer :

 1. Jag skulle gärna ha ett holografiskt överlack, perfekt att pimpa trista manikyrer med! :-)

  SvaraRadera
 2. Ett kanonsätt att leka med alla "vanliga" lack:)

  SvaraRadera
 3. Jag rekommenderar att dra topplacket emellan färglacket och det holografiska topplacket. Jag har lite olika varianter av holoöverlack och har också den från Q&S och det fungerar väldigt fint att göra så, och så "dödar" inte topplacket holot heller. :-)

  Väldigt snygga naglar!

  SvaraRadera
 4. Lela & Nailtastic visst är det ett bra sätt att fixa till något som blivit lite tråkigt :)

  SvaraRadera
 5. Jag dyrkar detta lacket, har det på just nu. Jag har börjat testa Q&S andra effektlack och är mycket nöjd!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!