tisdag 27 mars 2012

China Glaze Gothic Lolita

Gothic Lolita var egentligen det enda lacket som jag riktigt föll för från början när Electropop kollektionen släpptes. När jag ändå skulle beställa detta så följde givetvis ett par andra med på köpet, men det var det här jag skulle ha!

Nu måste jag erkänna att jag är lite besviken. Inte så att det är fult på något sätt, nej då, tvärtom det är väldigt fint. Men inte riktigt vad jag trott. I mina ögon skulle det vara mer skimmer i det här lacket. Det ser ut så i flaskan i alla fall. På bilderna kommer det synas ganska väl att det är blåtonat och lite skimmrande, men så är det inte i verkliga livet. Där ser det mest lila ut. En fin lila färg förvisso, men min jakt på ett glänsande vackert lila lack fortsätter!

Det som var positivt med det här är att det inte kändes som samma formula som dom andra Electropop lacken. Alltså lite mer sammarbetsvilligt att måla med. Det täckte på två lager vilket alltid är trevligt.

Riktigt snygg färg enligt mig.

Det är det här jag är lite besviken på att lacket ser mycket mer "levande" ut på bilderna. Har ni något fint Shimmer eller kanske Flake lack i lila att tipsa om?

Gothic Lolita was really the only polish that I really fell for when I first saw the Electropop collection.

Now I have to admit that I'm a little disappointed. Not that it is ugly in any way, oh no, quite the contrary it is very nice. But not quite what I expected. In my eyes it would be more shimmer in this polish. It looks like that in the bottle anyway. In the pictures it looks more shimmery and bluetoned than it is in real life. A nice purple color certainly, but my hunt for a shiny beautiful purple paint goes on!

The positive thing about this is that it didn
't felt like the same formula as the others electropop polishes. Not as thick and runny as the others. It covered in two layers which is always nice.

Do you have any suggestion of a shimmer of flake polish in purple for me?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!