torsdag 22 mars 2012

Kleancolor Teal Marble

Idag ska jag visa er ett riktigt fint Kleancolor lack. Nämligen Teal Marble.

Färgen kan vara lite svår att beskriva men ordet Teal betyder ju blågrönt och det är väl rätt så ok beskrivning även om jag nog tycker att det lutar mer åt Turkost kanske. Bilderna visar inte riktigt lackets rätta jag. Det är mycket mer grön/turkost aktigt.

Appliceringen var lätt. Om jag tagit i lite mer så hade nog två lager räckt, men av någon anledning så tycker jag om att lägga på det där sista lagret. Torktiden är helt ok, inte superbra, men absolut inte störande (om man inte som jag blir ombedd att hjälpa mannen att leta upp kläder inför hans Stockholms resa..).

Allt som allt så tycker jag att det här är ett riktigt snyggt lack. Jag fick medhåll av Stockholmsresenären som uttryckte det hela som häftigt! Bra betyg för att komma från honom :)

Det finns säkert en hel drös med liknande lack, men i min samling är det än så länge ganska ensamt i sitt slag.

Jag gillar designen på Kleancolors flaskor. Korken är dessutom skön att hålla i när man målar.

Tycker nog att den här bilden är den som bäst representerar hur det ser ut i real life.

Eller möjligen den här.


Sammanfattningsvis så är jag mycket nöjd med både färg, formula och torkning. 

Jag har även slängt iväg lite nya beställningar dels hos ett skumt polskt företag som heter Euro Fashion. Skumt därför att det var lite knepigt med kommunikationen och betalningsvarianten. Men jag kunde inte låta bli, för där fanns lack som jag bara skulle ha! Sen blev det en Transdesign beställning också. Det var dags att fylla på förråden med Basgrejer och givetvis fick det följa med lite annat smått och gott! Förresten har dom rackarna höjt fraktpriset till 23$

Någon annan som beställt från Euro Fashion?

Today I'll show you a really nice Kleancolor lacquer. Teal Marble.

The color can be a bit hard to describe but the word Teal does mean blue-green and that's quite ok description although I probably think it is more Turquoise perhaps. The photos do not really show the true colour of this polish. It's much more green / turquoise in reality.

The application was easy. It might had been enough with two coats if I had done a bit thicker layers, but for some reason I like to add that last layer. The drying time is ok, not super, but certainly not distracting (if not as I that was asked to help my husband to find clothes for his trip to Stockholm ..).

All in all, I think this is a really neat finish. I was supported by the Stockholm The traveler who expressed it as awesome! Good grades to get from him :)

There are probably a whole bunch of similar colours, but in my collection it is still quite alone in its kind.

I also threw away some new orders. One from a Polish company called Euro Fashion. It was a bit weird because it was a bit tricky with their communication and payment variant. But I could not help myself, because there was some polish that I just needed to have! Then there was a Transdesign order also. It was time to restock with basic stuff  and of course some other goodies!

Have any of you ordered anything from Euro Fashion?

9 kommentarer :

 1. Hej, såg att du beställt ifrån Beautyjoint, undrar bara vilket företag det var som levererade till dig? Undrar för att jag beställde därifrån den 2 mars och det skickades den 4e men det har ännu inte kommit fram.
  Tack på förhand:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kom med "vanliga" posten. Ett av paketen kom på 4-5 dagar och ett av dom tog över två veckor. Så ha lite is i magen så dyker det nog upp snart.

   Radera
  2. Tack för hjälpen:) Var precis inne och sökte på nummret jag fick när det skickades och det visade sig att det blev sorterat av posten för en timme sen här i Sverige:)

   Radera
  3. Skönt att höra! Hoppas du blir nöjd med dina lack :)

   Radera
 2. Tycker oxå om Teal Marble, längesedan jag bar mitt. Kanske är dags att plocka fram den igen:)

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag noterade sist jag var inne på BJ och kikade (ska nog shoppa lite) så såg jag att KC har släppt ett SNABBTORKANDE topplack. Har du sett det? Har du provat det? Jag tänkte iaf beställa en flaska och se om det fungerar bättre ihop med KC och *hoppas hoppas* för jag älskar nästan alla mina KC lack men vissa av dem drar jag mig för pga torktiden.

  Teal Marble är jätteläcker, har den inte själv men den ligger på önskelistan. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag totalt missat! Jag vill gärna veta om den funkar bra, för KC funkar inte alltid så bra ihop med Seche.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!