fredag 30 mars 2012

Holofredag med Milani Hi-Res

Gissa hur glad man blir när man vaknar på morgonen och upptäcker att topplacket inte var så torrt som man trott när man gick och la sig. Det här hände mig när jag lackat Gothic Lolita och använt ett icke snabbtorkande lack över. Jag tog Kicks som normalt sett är en riktigt bra budgetvariant. Dock inte den här gången.

Nåja, vad göra? Jo, självklart kan ju holo alltid fixa till en manikyr som ser lite tråkig ut.

Milani Hi-Res är ett ganska ljust lila Hololack. Ganska skirt i sig, men med Gothic Lolita under så blev det hur snyggt som helst med bara två lager. Lätt att lacka med och penslen är väldigt följsam.

Det blir mycket bilder idag, för det här är så fint!

Även om jag inte hade haft CG Gothic Lolita under hade färgen ändå blivit så här. Skillnaden är att jag slapp lägga fyra lager av Hi-Res själv.

Det här gnistrar som diamanter i solsken.

Bara kolla så fin regnbåge det blir!

Om jag kan tänka mig att köpa fler av Milanis hololack? Utan tvekan! Nästa gång det blir beställning från Cherryculture eller Beautyjoint så lär det få åka med flera av de här.

Guess how excited you become when you wake in the morning and find that your Topcoat was not as dry as you thought when you went to bed. This happened to me when I painted Gothic Lolita and used a non-fast-drying paint over. I took Kicks, which is generally a really good budget version. But not this time.

Well, what to do? Hologram can always fix a manicure that looks a little dull.

Milani Hi-Res is a pretty light purple Holopolish. Pretty
sheer in itself, but with Gothic Lolita as a base it only tock two coats to look faboulus. Easy to paint with and the brush is very flexible.

There are a lot of pictures today, because this is so nice!

6 kommentarer :

 1. Väldigt snyggt! Jag gillar också Milanis hololack :)

  SvaraRadera
 2. Fint ytterligare lack som jag saknat, det blir dyrt det här :)

  SvaraRadera
 3. Det ser kalasfint ut!Jag har inga av Milaniholosarna men en del verkar riktigt fina...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara två, men det lär nog bli fler.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!