onsdag 14 mars 2012

Leverans från Beautyjoint igen...

Ibland blir jag lite trött på mig själv.

Jag behövde en ny flaska med Seche Vite och istället för att gå och köpa en på Kicks så tycker ju min hjärna att det är bättre att beställa en som kostar mindre från USA, för då kan jag ju samtidigt passa på att råka få med lite andra små trevliga saker som 8 flaskor lack! Blir det då billigare än att köpa något på Kicks? Självklart inte, men mycket roligare :)

Sen kan man ju också ifrågasätta varför jag la två order så tätt. Den första som jag fick förra veckan tog nästan tre veckor på sig att komma hem till mig medans den här leveransen kom på mindre än en vecka. Jag var inte sugen på att vara utan topplack så jag tog det säkra före det osäkra och beställde i god tid.

Just den dagen jag beställde fanns China Glaze Hunger Games kollektionen. Den har sedan dess på något magiskt sätt försvunnit. Så jag är glad att jag lyckades klicka med mina två favoriter från den.

Dom som fick följa med hem till mig är: Kleancolor Chunky Holo Bluebell, Chunky Holo Scarlet, Holo Chrome, Teal Marble och Pastel Yellow.

NYX Sunday Afternoon

Sist men inte minst China Glaze Agro och Riveting

På ganska många andra bloggar har man redan visat Riveting som är helt strålande vacker så därför tänker jag bjuda er på Agro, men det blir imorgon!

Något som ser lockande ut?

Sometimes I get a little sick of myself!

I needed a new bottle of Seche Vite, and instead of going to Kicks and buy one I thought it was better to order one from the US. Oh yes the price is lower, but with the shipping and the fact that I that it would be a brilliant ide to let 8 other polishes in the shopping cart. So in the end this of  course costed me more than if I had gone to Kicks and bought just one bottle of Seche. But this way is so much more fun :)
Lots of other blogs have showed Riveting so that is why I will show you Agro tomorrow!

7 kommentarer :

 1. känner igen det där! Flera beställningar där jag "bara skulle köpa överlack" har slutat på en tusenlapp lik väl >.<

  SvaraRadera
 2. Jag blev såååå besviken på Chunky Holo Scarlet. Den ser så fin ut i flaskan men för mig var det bara ett halvoreanget kladd. Usch! Den fick flytta till någon som tyckte bättre om den men lacket har idag flyttat därifrån också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste nog säga att jag också är lite besviken på den trodde att basen skulle vara mer genomskinlig. Får se hur länge den bor kvar här.

   Radera
 3. Ha! I do the same thing. All the time... Glad to know I'm not the only one. But I'm excited about all your new pretty polishes!

  SvaraRadera
 4. Åh, jag är så sugen på Hunger Games kollektionen! Agro ser fantastiskt ut (att dömma av swatchbilderna högre upp också). Jag beställde också Pastel Yellow, precis en sån gul som jag var ute efter nu! Var sjukt svårt att välja lack när jag satt där och bläddrade bland alla fina! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Agro är supervackert. Pastel Yellow har jag blivit rekomenderad för att den har en bra formula för att vara gul och det kändes det som också när jag provmålade. Visst är det svårt att välja!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!