lördag 31 mars 2012

LA Girl Fruity Blissful Blackberry

Jag har ett enda doftlack i min samling och nu tyckte jag tiden hade kommit för att testa detta!

LA Girl Fruity Blissful Blackberry ska ju då enligt namnet lukta Björnbär. Om det är just björnbär som det verkligen luktar är jag inte helt säker på, men det luktar fruktigt och faktiskt ganska gott!

Det är ett Jelly lack och som ni då också kanske förstår inte helt kul att använda. Skirt som tusan och lite seg torktid. Jag har fyra lager och Seche Vite på bilder. Hade först inte tänkt att toppa lacket för det var glansigt och fint som det var, men torktiden fick mig att ändra mig. Det var även lite knepigt att få det jämt, vilket kommer att synas på bilderna.

Färgen då, tja hur ska jag beskriva den? Vinrött som drar åt rosa kanske, det ser ut att vara  lite rosa glitter i flaskan. Den är väldigt fin, men kunde varit så mycket finare om den varit lättare att få jämn. Jag vill dock tillägga att jag tycker det ser snyggare ut i verkligheten!

Så omdömmet då. Jo, färgmässigt och doftmässigt är detta ett helt ok lack, men det är inte något som jag precis jublar över pga övriga egenskaper.


Nja, inte supervackert målat jag vet, men det var väldigt knepigt.

Riktigt mysig färg enligt mig.


Lillfingret ser lite konstigt ut, men det beror på att jag råkade stöta till det innan det var färdigtorkat.

Kanske inte det bästa inköpet jag någonsin gjort, men en kul grej och som sagt In real life it looks better!


I have a one single scented polish in my collection and now I felt the time had come to test this!

LA Girl Fruity Blissful Blackberry is supposed to smell like blackberries. If it's just blackberries that it really smells like, I'm not entirely sure, but it smells fruity and actually pretty good!

It's a Jelly finish and that also make it a bit hard to apply. The formula is very runny and thin and the drying time is a bit slow. I have four layers and Seche Vite on the images. It first I had no intentions to to top the polish because it was shiny and nice as it was, but the drying time made ​​me change my mind. There was also a little tricky to get it all even on the nail which will be visible in the pictures.

The color then, well how shall I describe it? Burgundy pulling in pink perhaps, there is some pink glitter in the bottle. It is very nice, but could have been so much nicer if it was easier to get even. However, I must add that I think it looks prettier in real life!

So what do I think of this? Well, color, and scent wise, this is an ok paint, but the formula and drying time brings the grade down a bit.

4 kommentarer :

 1. Synd att det var så bökigt att lacka med för färgen är riktigt fin!

  SvaraRadera
 2. Jag måste säga att jag gillar hur det ser ut! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jättefint och jag ska nog ge mig på det en gång till kanske behöver bli kompis med formulan :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!