onsdag 7 mars 2012

H&M Razzle Dazzle

Det här inlägget ska handla om lacket som startade alltihopa!

Om ni läst mitt allra första inlägg så vet ni att mitt lackintresse tog fart efter en Volbeat konsert eller rättare sagt dagen efter konserten när jag gick och fick min allra första manikyr på salong i Malmö. Jag kom ut därifrån med så fina lila naglar. Jag hade riktigt svårt att ta ögonen ifrån dom.

Novis som man var och till stor del fortfarade är så var det första jag gjorde efter manikyren att gå och prova jeans... Inte så smart kanske, ni kan ju själva tänka er vad som hände. Just det en eller två av naglarna var liksom inte lika fina efter det.

Stor del gick resten av dagen ut på att försöka hitta ett liknande lila lack, för jag ville verkligen kunna fixa samma härliga färg hemma.

Det här är vad jag hittade och den första av många flaskor som fick följa med mig hem.

H&M Razzle Dazzle, lila lack med lite rosa och möjligen silver skimmer i sig.

Jag har absolut ingen aning om vilket märke som användes på salongen där jag var och det här är inte exakt likadant som det jag fick där, men detta var det närmaste jag kunde komma utan att köpa någon dyrt. Vilket jag då inte kunde tänka mig.

Det är länge sedan jag använde det här sist, men det är fortfarande lika fint i mina ögon. Två lager och topplack är vad jag har. 

Vid det här laget har ni nog förstått att jag också är ganska svag för Shimmer lack.Kommer ni ihåg ert första lack ni köpte eller rättare sagt det som verkligen satta fart på er manikyrmani? Vilket var det?

This post will be about polish that started it all!

If you read my first post you know that my varnish interest was sparked after a Volbeat concert, or rather the day after the concert when I went and got my very first manicure at a nailsalon in Malmo. I came out of there with beautiful purple nails. I hardly could take my eyes off them.

Novice as I was or still am,  the first thing I did after the manicure was to go and try out new jeans ... Not so smart. You can of course imagine what happened. One or two of the nails was not as nice anymore after that.

A large part of the rest of the day went to try to attempt to find a similar purple polish, because I really wanted to be able to fix the same great color at home. What I found was: HM Razzle Dazzle.Do you remember the first polish you bought, the one that kickstarted your manimania?

2 kommentarer :

  1. Jag kommer inte ihåg mina först nagellack men jag kom ihåg vilket lack som återupplivade mitt nagellacksintresse för några år sedan och det var China Glaze Ruby Pumps. Jag hade läst om det och sett det på någon blogg men det fanns ju inte i Sverige just då och då struntade jag i det (och nagellack överlag). Men så några månader senare träffade jag en ny bekant som hade det på naglarna och jag föll pladask! Så då startade mitt intresse för nagellack ordentligt och jag upptäckte möjligheterna att beställa nagellack från andra länder.

    SvaraRadera
  2. Jag minns inte mitt absoluta första lack men hur mitt lackintresse gick från att vara en kul grej lite då och då till att bli en äkta nörd kan du läsa om hos mig, Lackresan heter inlägget:)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!