onsdag 28 mars 2012

Kleancolor Chunky Holo Bluebell

Först och främst vill jag ifrågasätta vad allt det blåa som är i flaskan tog vägen?

Jag har lagt Chunky Holo Bluebell över NOX Twilligth Black Tie och måste säga att effekten är väldigt vacker. Lite liknande Chunky Holo Black som jag visat tidigare. Basen är som sagt blå i den här och alla glitterfragmenten är lika stora till skillnad från i Black där det är olika storlekar på dom. Men jag har en bra anledning till att föredra den här. Nämligen torktiden. Jag hade problem med att få Black att torka även med snabbtorkande överlack, vilket jag inte alls upplevde med Bluebell. Å andra sidan så tycker jag egentligen att effekten är snyggare med Chunky Holo Black. Så det blev 1-1.

Sen kan man ju då undra varför ett lack som ser så blått ut i flaskan och även heter Bluebell blir Brons, röd, guld och grön gnistrande på nageln? Strunt samma för fint blev det. Jag älskar den här typen av effekter. Som vanligt med sådana här skönheter är det svårt att fånga hur det verkligen ser ut på bild.


 Fotona är tagna i alla möjliga olika ljussättningar för att försöka visa er hur det verkligen ser ut.

På alla bilderna är det ett lager Chunky Holo Bluebell över NOX Twilligth Black Tie och ett tjockt lager med Seche Vite.

Effekten är inte alls lika tydlig med CH Bluebell som den är med CH Black, men jag gillar den.Vilken föredrar ni Bluebell eller Black och vad tror ni kunde varit en bra basfärg till den här?

First of all, I wonder were all the blue that is in the bottle went?

I added Chunky Holo Blue Bell to NOX Twilligth Black Tie and must say that the effect is very beautiful. A bit like Chunky Holo
Black that I showed earlier. The base in this is blue and all the glitter fragments are equal, unlike in Black where there are different sizes on them. But I have a good reason to prefer this. Namely, the drying time. I had trouble getting Black to dry even with fast-drying top coat, which I'm not experienced with Bluebell. On the other hand, I really think that the effect is better with Chunky Holo Black. So it ended 1-1.

Then, one can wonder why a paint that looks blue in the bottle and also is called Blue Bell gets bronze, red and green glistening on the nail? Never mind I love these kinds of effects. As usual with this kind of beauty, it is difficult to capture what it really looks like in the real life.

Do you prefer Bluebell or Black?

2 kommentarer :

  1. Jag tycker gott de kunde rationaliserat och gjort två lack med de två olika typerna av glitter och så klar bas. Med tanke på att de färgade baserna precis som du säger inte syns det allra minsta, och glittret ändå är samma i alla utom Black, så är de andra hyfsat meningslösa egentligen :p Tur att de är billiga iaf ^^

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller helt med dig. Å andra sidan har jag en flaska CH Scarlett där basen är alldeles för färgad och nästan syns för mycket. Som sagt tur dom är billiga.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!