lördag 24 mars 2012

H&M Lemon Tree

Vill börja med att tacka min man för att han med medskickad karta letade upp Lush åt mig på sin Stockholmstripp och kom hem med Lemony Flutter och Helping Hands. Puss på dig!

Det heter ju att gult är fult, men det håller jag inte alls med om. Gult kan vara väldigt fint. Fast det kan förstås vara väldigt fult också.

H&M:s Lemon Tree är vad jag brukar kalla för pippigul (undrar varför?) eller kanske som namnet antyder citrongult. Appliceringen var sådär. Inte svårt att lacka med konsistensen var helt ok, men det blev penseldrag överallt och en aning svårt att få det jämt dessutom tog det fyra lager för att täcka. Penseldragen försvann dock med lite topplack så det kan jag snabbt förlåta, för jag gillar färgen. Även om den inte är så värst vacker på mig. Nu hade jag ju ett speciellt syfte med att köpa just det här lacket, men det får ni se imorgon. Penseln är bra, men jag måste nog vänja mig vid korken. Känns lite klumpig.

Ok, jag kanske ändrar mig angående färgbeskrivnigen igen. Solgul?

Det syns att det är lite ojämt, men jag kan leva med det.

Med lite topplack slätar det ut sig hur bra som helst.

Jag kan tänka mig att det här lacket kan bli hur fint som helst om man fått sig en aning solbränna. 

Jag kallade lacket för pippigul i början av inlägget, det lät som mina flaxande vänner protesterade lite mot detta och ville visa hur pippigul egentligen ser ut. Så varsegoda!
Låt mig presentera Sickan & Gösta!

I Want to start by thanking my husband for taking his time to find the Lush store on his Stockholm visit. He came home with Lemony Flutter and Helping Hands. Big hug from me :)

H & M's Lemon Tree is lemon yellow or maybe sun yellow. The application was ok, but it came out a bit streaky. I found it a bit hard to get it even on the nail. It also took four coats to cover. Some top coat fixed the surface som it became very smooth. I like the color. Although it is not so very nice to me. Now I had a special purpose in buying this polish, but you'll have to see tomorrow. The brush is good, but I still have to get used to the cork. Feels a bit clumsy.

In swedish we call this kind of colour "pippigul" wich can be translated into birdieyellow. My featherd friends disagreed with me and wanted me to show you what a yellow bird really looks like. That's why there is a picture of our budgies!


2 kommentarer :

  1. söta! har också en undulat, en glad skrållan på 11 år!

    SvaraRadera
    Svar
    1. En 11-åring det var minsann inte dåligt! Bara att hoppas att mina kan få var friska och leva så länge.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!