måndag 26 mars 2012

OPI Take The Stage

OPI Take The Stage kom med Burlesque kollektionen för något år sedan.

Färgen är helt underbar koppar/orange färgad med lite guldskimmer i. Det här är ett av dom lacken som fick mig att våga mig på min första beställning från USA. För det här bara skulle jag ha och jag hittade det inte här. Så sagt och gjort det här klickades ner i varukorgen på Transdesign. Om jag ångrat köpet? Sällan!

Jag vet att jag var irriterad första gången jag målade med det och tyckte att det täckte dåligt och att penslen var hemsk. Den här gången kände jag inte alls likadant. Kanske för att jag hunnit måla så många fler gånger att jag helt enkelt blivit lite säkrare på handen.

Jag har tre lager och topplack på. Det är liksom något som alltid får mig att lägga på det där sista lagret för att det verkligen ska vara opakt och vackert fastän det kanske inte alltid behövs. Penslen är det inte alls något fel på. Jag har ganska breda naglar så för mig funkar den fint.

Är det ett Foil eller ett Shimmerlack? Öh, jag är inte säker. Har inte helt lärt mig skillnaden på dessa och i det här fallet så spelar det absolut inte någon roll. För vad det än är så är det flammande vackert. Påminner lite om eld.

Så himla vackert lack!

Som ni nog redan förstått så har den där första kärleken som uppstod när jag såg det här på bloggar runt om i världen inte gått över än.


För övrigt så fick jag besked om att mina 2 lack som jag beställde från Polen ska ha skickats i fredags. Ska bli kul att se hur lång tid postgången tar.

Vilket var lacket som fick er att börja beställa från utländska siter?

OPI Take The Stage came with the Burlesque collection a couple of years ago.

The color is absolutely gorgeous copper / orange with some gold shimmer in it. This is the one polish that made me dare to do my first order from the U.S.. For this polish is one that I wanted so bad that I couldn't help myself from taking that step. I couldn't find it here in Sweden.. That said and done, this was clicked down into the shoppingcart on Transportation Design. If I regret the purchase? Rarely!

I remember that I was annoyed the first time I painted with it and thought it covered bad, and the brush was terrible. This time I did not feel like that at all. Maybe because I've painted so many times now that I just become a little safer on the hand.

I have three coats and top coats on. It's something that always makes me put on that last layer to it. Even though it might not be needed. The brush didn't give me any problems at all this time. I have quite wide nails so for me it works just fine.

Is it a Foil or Shimmer Paint? Uh, I'm not sure. Have not quite learned the difference in these and in this case, it does absolutely no role. For whatever it is, it's flaming beauty. Remind me of the fire.


5 kommentarer :

 1. Väldigt fint lack!
  Jag tror inte det var ett specifikt lack som fick mig beställa från utländska siter, men det var när jag upptäckte Transdesign som det hela började :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. I mitt fall hör liksom det här lacket och Transdesign ihop. För det var där jag hittade det :)

   Radera
 2. Take The Stage är en riktig gammal goding! De vackra lacken i Zoyas kollektion Flash & Sparkle fick mig att för första gången beställa från eBay och sedan dess har det bara rullat på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. E-bay har jag ännu inte köpt något från. Men, det lär väl hända för eller senare :)

   Radera
 3. Så vackert! Jag borde gräva fram den och återanvända den faktiskt.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!