söndag 20 januari 2013

Nailart Sunday - Prickar/Dotts

Tjohoo!

Äntligen ett tema som jag känner att jag behärskar och älskar :) Och vad gör jag då? Jo, inte fasiken gör jag en vanlig enkel prickig manikyr, nej jag lyssnar istället på min familj och ger mig på att göra nyckelpigor, för dom är ju prickiga!

Tack Lelack för dagens tema, jag är sjukt nöjd med detta förslaget och faktum är att jag är väldigt nöjd med resultatet av mitt lilla prickexperiment också.

Innan jag fortsätter vill jag dessutom be Zoya Rekha officiellt om ursäkt för allt jag sa i inlägget om dig innan jul. Den här gången blev det inte alls strimmigt och tråkigt. Inte var det speciellt svårt att lacka med heller. Så återigen förlåt mig, jag menade alls inte vad jag sa!

Som ni då förstår har jag använt mig av Zoya Rekha som bas till det här. Tre lager av den sen blev det prickar och detaljer av NOX Twillight Black Tie och lite Milani White on the spot till ögonen. Allt gjort på frihand med hjälp av dottingtools och nailart penslar.  Inget överlack på bilderna. Jag ville inte att det skulle bli några utdragna prickar, så jag väntade tills efter fotograferingen med det.

Hoppas ni gillar mina små pigor.

Tjohoo!

Finally a theme that I feel that I master and love :) And what do I do? Well, do I make a plain simple dotted manicure, no I listen instead to my family and went on to do ladybugs, because they're spotted!

Thanks Lelack for today's theme, I'm so pleased with this theme, and in fact I am very pleased with the outcome of my little dotting experiments too.

Before I continue, I would also like to give Zoya Rekha an officially apologize for everything I said in the post about you before Christmas. This time it was not at all streaky and dull. It was not particularly difficult to paint with either. So again I'm sorry, I did not at all mean what I said then!

As you know understand I have used Zoya Rekha as the basis for this. Three layers of that then there was dots and details with NOX Twillight Black Tie and a little Milani White on the spot to the eyes. All done by hand using dottingtools and nail art brushes. And no topcoat on the pictures.

Hope you like my little ladybugs.

32 kommentarer :

 1. Svar
  1. Tänk att jag tycke också för en gång skull att jag lyckats :)

   Radera
 2. Aww, they are really cute! Happy Sunday! :)

  SvaraRadera
 3. Såå söta! Haha sitter med precis samma manikyr. :) Fast mitt bidrag till nailart sunday blev en annan. Mina pigor får nog vänta lite med publicering nu känner jag. ;)

  SvaraRadera
 4. Åh, vilka söta baggar! Gillar hur de nästan tittar åt olika håll! :D Har faktiskt aldrig gjort nyckelpige-nail-art och det kanske man skulle ta och göra då känner jag nu. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom ser lite vinögda ut. Tycker absolut du ska testa enkelt och blir gulligt.

   Radera
 5. Supersöta och de får mig att längta till våren ännu vad jag redan gör!

  SvaraRadera
 6. jag hoppades att någon skulle göra just nyckelpigor till idag:) De är så söta!

  SvaraRadera
 7. Åh, så söta att jag dör!
  jag måste också göra nyckelpigor nån gång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det måste du! Hade väldigt kul när jag satt och pilla ihop dom här.

   Radera
 8. Urgulliga!
  Jag har också testat att göra pigor en gång för länge sen. Jag har nog aldrig fått så mkt uppmärksamhet för naglarna som då, speciellt av barn :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt klart något som drog blickarna till sig.

   Radera
 9. Men så gulligt! Det här vill jag prova att göra!

  SvaraRadera
 10. Sååå söta nyckelpigor!! Snyggt gjort!

  SvaraRadera
 11. Åh så söta naglar! :D Perfekt för dagens tema och jätte fin design :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är det bra att lyda familjens design råd. Jag tycker det blev bra själv också.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!