tisdag 4 december 2012

Zoya Rekha

Det här blir nog första gången som jag har ett inlägg om ett Zoya lack där jag inte är helt nöjd.

Färgen är superfin. Klassiskt röd kan man väl säga, men jag var inte riktigt kompis med formulan eller var jag helt enkelt alldeles för trött när jag målade på det här. Jag har tre lager på bilderna och inser att jag kanske gott kunde haft ett till.

Lacket blev strimmigt och ojämnt när jag applicerade det. Topplack var helt nödvändigt för att jämna till det. Dessutom ser det ut på bilderna som att det var väldigt mycket VNL vilket inte riktigt överensstämmer med verkligheten. Det känns som att det är en blandning mellan kräm och jelly lack.

Nu som sagt så gillar jag ju den här färgen väldigt mycket och lacket är perfekt som underlag till mycket annat så jag ska minsann ta och ge det en chans till i alla fall.

Har ni testat det här och vad tyckte ni i så fall?

This is probably the first time that I have a post about a Zoya polish where I'm not completely satisfied.

The color is super. Classic red you could say, but I was not really friendly with formula or maybe the problem was that I simply was too tired when I painted this. I have three layers on the pictures and realize that maybe I could almost had another.

The polish was streaky and uneven when I applied it. Top coat was absolutely necessary to smooth it out. On the pictures it looks like I have very much VNL which does not really reflect reality. It feels like it's a mix between cream and jelly finish.

Now, as I said, I like the this color very much and the polish is perfect as a base for many other things so I will certainly give it another  chance anyway.

Have you tried this and what did you think then?

10 kommentarer :

 1. Vad tråkigt att det var strimmigt, för färgen är verkligen jättefin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgen är kanon, men jag ska ge det en chans till.

   Radera
 2. Fina, klassiskt röda! :) Synd bara det strula lite.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var synd, men som sagt jag ska ge mig på det igen.

   Radera
 3. I haven't tried it, but it's the perfect Christmas colour, so I'd keep it too :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think that I was to tired so I will try and use it again and maybe it will work out better.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!