söndag 6 januari 2013

Nailart Sunday - Löften/Promises

Den här veckan gav Lelack oss temat löften.

Min första tanke och säkert de flesta andras också är ju då förstås att visa upp något som har med nyårslöften att göra, men jag har ju inte avgett några. Förutom att inte åka Vasaloppet eller simma Vansbrosimmen!

Nej, istället kom jag och tänka på ett annat löfte som jag avgett och som jag tycker är något av det viktigaste jag avgett. Vad då? Tänker ni. Självklart snackar jag om mina äktenskapslöften som man avger vid vigseln.

Jag har använt mig av Zoya Ziv på alla fingrar utom ringfingret där jag har Barielle Enduring. På Enduring satte jag sen ett par vigselringar som jag hittade på Cheeky platta nr 29. Dom stämplade jag dit med Ziv som färg.

Jag ser verkligen fram emot att se vad alla andra har gjort för tolkningar den här söndagen.

This week Lelack gave us the theme promises.

My first thought, and probably most others also are of course to show off something that has been a New Year's promises, but I have not given any.

No, instead I got to think of another promise that I made and that I think is one of the most important once I've made. What might that be? Well of course I'm talking about my marriage vows that one emits at the wedding ceremony.

I've used Zoya Ziv on all fingers except the ring finger where I have Barielle Enduring.  Over Enduring  I put a pair of wedding rings that I found on Cheeky plate No.29. I used Ziv as a stamping color for this.

I'm really looking forward to seeing what everyone else has done for interpretations this Sunday.

18 kommentarer :

 1. Fint det blev. :) Fin tolkning av löften :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, det var liksom det jag kom och tänka på utöver dom där nyårslöfterna som jag aldrig gör några.

   Radera
 2. Väldigt fint! Ziv ser ut som ett bra guldlack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ziv är ett helt kanon guldlack. Troligen det enda som jag verkligen gillat på naglarna.

   Radera
 3. Det var ett väldigt fint och viktigt löfte att visa. Du har verkligen lyckats! Vackert och stilfullt1

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag kände också att det här blev ganska bra.

   Radera
 4. Så söt. gillar motivet från den plattan. Väldigt fina ringar:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, dom är fina. Funderade först på att sätta en liten färgplutt för att symbolisera en sten, men ville inte förstöra helhelts intrycket.

   Radera
 5. Jag hade hoppats att någon skulle tolka temat som du gjort!
  Väldigt fint gjort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och så var jag snäll och fixade till en liten tolkning ;)

   Radera
 6. Wow, I can't even tell you how much I love this mani and the whole idea behind it!! As a person whose marriage was seriously on the rocks within the last year this mani holds a special value for me!! I hope you don't mind I pull a MSMD on you one day!!!

  SvaraRadera
 7. Jag tänkte spontant på äktenskapslöften också när jag såg temat, inte för att jag deltar eller så men det var absolut det som jag hade tolkat om jag varit med. Fast jag är ogift. Man ger så få andra riktiga löften i livet.

  SvaraRadera
 8. Så vackert! Jättefin kombination med vitt och guld! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kombinationen blev kanonbra och Ziv är verkligen utmärkt guldlack.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!