tisdag 22 januari 2013

China Glaze Pure Torture

Hade jag vetat att det här var en jelly hade jag inte köpt det! Men när jag stod där på GeKås så såg färgen så lockande ut att den åkte ner i min korg utan att jag kollade så noga.

Och färgen, ja den älskar jag på Pure Torture, men inte resten. Jellys blir vackert glansiga och så, men jag har så svårt för VNL även om den faktiskt är rätt överkomlig just på det här lacket.

Att det är en ovanligt kladdig manikyr beror på att jag började på när klockan redan var över 10 och jag var trött. Jag upplevde lacket som rinnigt, men som sagt det kan vara så att jag helt enkelt inte skulle valt att lacka alls vid tidpunkten som gör att jag känner så. Jag har tre ganska så tjocka lager på och så ett lager med Seche över. Torktiden kommer jag faktiskt inte ens ihåg, vilket bör tyda på att den var helt normal.

Färgen på Pure Torture är en så där underbart härligt rödorange tomataktig en som jag tycker mycket om, men det hjälper inte. Jelly är inte och kommer inte att bli min grej förrutom när det gäller visa soft lack som typ OPI Don't touch my tutu.


Had I known this was a jelly, I had not bought it! But as I stood there on GeKås and saw the color that looked so tempting it went down in my shoppingcart without me thinking to much.

And the color, yes I love the color of Pure Torture, but not the rest. Jelly is beautifully glossy and so, but I have so difficult with the VNL even if it actually is less noticable on this polish.

The reason of the unusually messy manicures is because I started when the clock was already over 10 and I was tired. I experienced the polish as thin though, but like I said it may be that I simply should not  have chosen to paint at all at that time that makes me feel that way. I have three fairly thick layers on and then a coat of Seche over. The drying time I actually don't even remember, which would suggest that it was completely normal.

The color of Pure Torture is that wonderful beautiful red-orange tomato-like one that I like very much, but it does not help. Jelly is not and will not be my thing except for the soft varnish type OPI Do not touch my tutu.

16 kommentarer :

 1. Jag gillar jelly, så jag tror nog jag skulle gilla det här lacket också. Färgen ser underbar ut.

  SvaraRadera
 2. Färgen ser ju bara underbar ut!

  SvaraRadera
 3. Älskar jellysar. Testa att göra macka med det. Det kan ju bli fräsigt. :)

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det var en underbar färg! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgen gillar jag också skarpt. Synd bara att det var en Jelly.

   Radera
 5. Färgen var underbar. Förstår att du inte gillade jellyn, VNL är ju sådär. Å andra sidan skulle du kunna testa någon trevlig jellymacka-kombination med detta. :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!